Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Πήραν τα φτυάρια στο Νεοχώρι



Άλλο  ένα χωριό πήρε την τύχη στα χέρια του. Βλέποντας στο Νεοχώρι ότι ο Δήμος Αλμωπίας  δεν
ανταποκρίνεται σε κανένα αίτημά τους  πήραν  την τύχη στα χέρια τους.

Μετά από αγώνα ενός μήνα να εμφανιστεί ο δήμος στο Νεοχώρι για να φτιάξει τα φωτιστικά αναγκάστηκε το χωριό λόγω ανυπαρξίας του δήμου να αναλάβει το χωριό να λύσει τα προβλήματα του ξεκινωντας από τα φωτιστικά και προχωράει στο κλείσιμο των τρυπών με τσιμέντο μας έμειναν οι καμμένες λαμπες για να αντικαταστισουμε για τις οποίες θα συμβάλει χρηματικά όλο το χωριό αφού ο δήμος το έχει εγκαταλείψει

4 σχόλια:

  1. ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΠΙΝΟΥ
    ΕΝΑΣ ΖΑΒΓΙΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εαν ειναι αληθείς, οι ενεργειες των χωρικών, ο μονος ζημιωμενος θα ειναι ο δημαρχος, αφου η ανυπαρξία του θα εχει επιπτωσεις σε αρνητικες ψηφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΘΥΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΟ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΥΑΛΙΘΙΚΑΝ ΕΡΗΜΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.....ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ Ο ΜΑΝΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΙΩΣ.........ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)