Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Aridea Cup 2018



Το Aridea Cup είναι μία Ευρωπαϊκή διοργάνωση tennis στην οποία συμμετέχουν αθλητές από την
Ευρώπη ηλικίας μέχρι 16 ετών και διεξάγεται κάθε έτος από το 2012 στην Αριδαία, την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, με διοργανωτή τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας. Φέτος το πρωτάθλημα διεξήχθη από την Δευτέρα 20 έως την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018.
Τον Μάρτιο του 2018, η διοργάνωση αναβαθμίστηκε πό την tenniseurope και στο Aridea Cup, το Main Draw έγινε 48 θέσεων από 32, δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους αθλητές και αθλήτριες να συμμετέχουν στο κυρίως ταμπλώ των αγώνων. Φέτος φιλοξένησε 84 αθλητές και αθλήτριες από δεκατέσσερις χώρες.
Επίσης μετά από αίτημα του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας και σε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Κο Ιούλιο Συναδινό, τέθηκε υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Στα πλαίσια της τελετής έναρξης του Aridea Cup, που έγινε την Δευτέρα μετά την παρέλαση των αθλητών που συμμετείχαν στη διοργάνωση έγινε παρουσίαση του tennis σε αμαξίδιο, από δύο κορυφαίους Έλληνες αθλητές, τον Ντίνο Διαμαντόπουλο και τον Χριστόδουλο Παπαδόπουλο, και τον προπονητή τους Γιάννη Λιμνιούδη, δίνοντας μας ένα μεγάλο μάθημα για τη ζωή μας.
Στην εκδήλωση εκτός από τους πολλούς, μικρούς και μεγάλους, φίλους του αθλήματος, με την παρουσία τους τίμησαν τη διοργάνωση ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Δημήτρης Σταματιάδης ο Έφορος Αγωνιστκού Γιάννης Αθαναηλίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίμος Σωτηριάδης, ο Αντιδήμαρχος Αλμωπίας Γιώργος Τσιμτσιρίδης, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι πολλών αθλητικών σωματείων.
Ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία της Τζούλιας Τσιτσιπά, πρώην μεγάλη τενίστρια και μητέρα του κορυφαίου τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά, η οποία χαιρετίζοντας έδωσε ένα ενθαρρυντικό και αισιόδοξο μήνυμα στους αθλητές.
Όλες τις ημέρες των αγώνων πολλοί θεατές και φίλοι του αθλήματος παρακολούθησαν συναρπαστικούς αγώνες.
Με ελληνικές νίκες ολοκληρώθηκαν οι τελικοί, που συμπλήρωσαν την επιτυχημένη διεξαγωγή του Aridea Cup στην Αριδαία.
Νικητής στα αγόρια ο Nikolaos Manopoulos που κέρδισε τον Fotio Antoniadi.
Στα κορίτσια η Michaela Laki βγήκε νικήτρια απέναντι στην αθλήτρια του Ο.Α Αριδαίας Maria Georgiadou. Η Μαρία στον ημιτελικό με ανατροπή κατάφερε να κερδίσει την Αθηνά Πήττα.
Στα διπλά αγοριών νικητές ήταν οι Manopoulos – Balafas που αντιμετώπισαν τους Terleme – Antoniadi.
Στα διπλά κοριτσιών νικήτριες οι Pitta – Laki που επικράτησαν των Rosopoulou A - Rosopoulou S.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)