Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Τελεσίγραφο στον Μπίνο



Ή αλλάζει ή τον αλλάζουν


Στο ΑΜΗΝ φέρονται να έχουν φτάσει σύμβουλοι της παράταξης του δημάρχου Αλμωπίας , από αυτούς που θεωρούνται ότι του έχουν απομείνει πιστοί ακόμα . Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το επόμενο δεκαήμερο πρόκειται να συναντηθούν για να συζητήσουν την τύχη του συνδυασμού τους , αλλά και την δική τους στις επερχόμενες εκλογές. Κάποιοι από αυτούς φέρονται κάθετα αποφασισμένοι να ζητήσουν από τον δήμαρχο να αλλάξει τακτική , τόσο απέναντί τους , αλλά κυρίως στην λειτουργία του που κάθε μέρα μεγαλώνει την δυσαρέσκεια του κόσμου.Και αυτό να γίνει στην πράξη και να κλείσει άμεσα τις «πληγές»  που έχει ανοίξει αδικαιολόγητα.  Μερικοί μάλιστα φέρονται αποφασισμένοι να του ζητήσουν την απομάκρυνση εξωθεσμικών ή τον περιορισμό της δράσης και της επιρροής τους στον ίδιο
Στην ίδια συνάντηση αναμένεται  να αποφασίσουν ακόμα  ότι αν δεν δουν  σημαντικές αλλαγές να βρουν βιώσιμη λύση  για τις εκλογές. Δηλαδή . Να διερευνήσουν κατά πόσο είναι διατεθειμένος να ηγηθεί ο Σίμος Σωτηριάδης . Ο ίδιος σύμφωνα με πολύ ασφαλείς πληροφορίες φέρεται να μην έχει αντιρρήσεις , αρκεί ακολουθήσουν σύμβουλοι και από αυτούς που έχουν διαχωρίσει την θέση τους. Κυρίως δε  να μην κάνει συνδυασμό ο Χρήστος Μπάτσης . Σε περίπτωση που δεν δεχτεί ο Σίμος Σωτηριάδης  να συστρατευθούν με τον Χρήστο Μπάτση με την προοπτική να εμπλουτισθεί το σχήμα με ευρύτερες συμμαχίες , κάτι που φαίνεται εφικτό , όπως εκτιμούν . Εκτιμάται ότι μέχρι την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου  όλα θα έχουν ολοκληρωθεί  .
 Από την άλλη ο σημερινός δήμαρχος δηλώνει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος. Οι ενέργειές του όμως δεν συνάδουν  καθόλου με κάτι τέτοιο.Ενδεχομένως επειδή είναι ακόμα πεπεισμένος ότι δεν θα έχει αντίπαλο στις εκλογές , αφού δεν θα κατέβει κανένας άλλος . 


4 σχόλια:

  1. Και ο μοναδικός υποψήφιος να είναι, δεν επανεκλέγεται!
    Πόσο βόδια νομίζει ότι είμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρε κανετε δημαρχο το μανεκεν να σοθηται να σοθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα είναι δήμαρχος για άλλα δέκα χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο στα όνειρα μπορεί να είναι ξανά δήμαρχος της καρδιάς μας!! Έτσι λέει άλλωστε και το λαϊκό άσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)