Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Επιστρέφουν οι παράγκες στο Πόζαρ



      ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ.

Η Δημοτική επιχείριση των Λουτρών , σύμφωνα με ανακοίνωσή της ,προμηθεύτηκε ειδική ξύλινη κατασκευή τύπου αποδυτηρίων διαστάσεων 2.60× 7.60 με πλαστικό δάπεδο και πλακάζ θαλάσσης , μόνωση ορυκτοβάμβακα, με 8 χωρίσματα θέσεις , κρεμάστρες και πάγκο σε όλο το μήκος , με σκεπή και καναδικό κεραμίδι με υδρορροές , βαμμένη και εδράζει πάνω σε σιδερένια βάση.Η παραπάνω κατασκευή τοποθετήθηκε στην άκρη της εξωτερικής πισίνας για να καλύψει τις ανάγκες των λουόμενων ως αποδυτήρια.Στόχος μας στη συνέχεια να κατασκευάσουμε και αποδυτήρια υπόγεια και να δώσουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους λουόμενους.       
Το κόστος ανέρχεται σε            16.120 €                                                                     

7 σχόλια:

  1. με 16.120€ κατασκευάζεις εξ αρχής τα αποδυτήρια και δεν κάνεις κάτι δήθεν προσωρινό !! κακοδιαχείριση έκανες Δημήτρη για ακόμα μία φορά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κουράστηκε ακόμα να πετάει λεφτά της επιχείρησης; Αν ήταν δικό του μαγαζάκι τέτοιες κιτσαρίες θα έκανε;
    Πέταξε πρόχειρα 16 χιλιάρικα για να κάνει αργότερα κανονικά αποδυτήρια...
    Συν τα 74 της εισόδου φτάνουμε στα 90 χιλιάρικα πεταμένα λεφτά!
    Ντροπή δεν υπάρχει; Τσίπα; Αισχύνη και όνειδος;
    Τι να καταλάβει ο τουρίστας, θα μου πεις... περαστικός είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα βρωμοκοπησουν σε λίγο διάστημα. Κακη εκτίμηση δυστυχώς. Αυτά δεν αερίζονται και το δάπεδο δεν θα πλένετε.Με την σφουγγαρίστρα αυτά δεν ξεβρομιζουν. Όσο για τις μπάρες δεν θα λειτουργήσουν πότε . Αυτό είναι γνωστό σε όλους. Απλά είχαμε λίγα λεφτά για φάγωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οξω φουστη απ' την παραγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η παράγκα του πάει γάντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να μην ρίχνουμε το βάρος μόνο στο Πρόεδρο της επιχείρησης, υπάρχει ολόκληρο διοικητικό συμβούλιο που συνεδριάζει γύρω από τα θέματα και το πληρώνουμε με τα τέλη μας κάθε μήνα!! ας αναλογιστεί ο καθένας τους και δε οι λουτρακιώτες σύμβουλοι την ζημία την οποία προκαλούν. (οικονομική - αισθητική)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εδώ έχουμε ξεκάθαρα κακή διοίκηση και όχι χρηστή διοίκηση όπως θέλει να μας παρουσιάσει ο Δήμαρχος και πρόεδρος της Λουτρόπολης στις αναφορές του στις γενικές συνελεύσεις. είναι δυνατόν να ξοδεύουν 16.120€ για κάτι προσωρινό; είναι δυνατόν να επιτρέπει δίνοντας έγκριση το συμβούλιο να τοποθετηθεί στο συγκεκριμένο σημείο αυτό το καλύβι; δεν δίνεις μόνο άσκοπα τα χρήματα χαλάς και την αισθητική της λουτρόπολης κ. Δήμαρχε και διοικητικό συμβούλιο των Λουτρών. όλοι σας έχετε μερίδιο της ευθύνης. διορθώστε το αίσχος όσο προλαβαίνετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)