Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Παίζουν με τον πόνο του κόσμου


Τζάκρη και Μπίνος ξεκαρδίζονται στα γέλια με το νέο παραμύθι που στήνουν εν όψει και των δημοτικών εκλογών




 ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΝΕΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ  
 ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟ ΑΚΟΜΑ
 ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ
Χαϊμαλιά στους ιθαγενείς θεωρεί ότι μοιράζει ο Δήμαρχος Αλμωπίας. ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΤΟ ΈΡΓΟ ΎΔΡΕΥΣΗΣ  ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΣΤΗΝ   Σωσάνδρα,δεν έχει αξιοποιηθεί ακόμα για λίγες δεκάδες   χιλιάδες ευρώ, με τον κίνδυνο εσαεί να απειλείται και με πρόστιμο 1,5 εκατομμύρια  ευρώ  ,ο  δήμαρχος διατυμπανίζει  νέο δίκτυο Ύδρευσης στην Αριδαία. Σύμφωνα με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος  αναφέρεται σε συναντήσεις που είχε με τον  Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη . Στη σύσκεψη συμμετείχε και η Βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία μέχρι σήμερα έχει αποδειχτεί ο χειρότερος εχθρός της επαρχίας.
Στην ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος υποβαθμίζει υποτιμητικά τις τοπικές κοινότητες τις οποίες βαπτίζει ως οικισμούς.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η κατάθεση στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» της πρότασης που αφορά στην αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της πόλης της Αριδαίας (προϋπολογισμός 2.596.783,83 ευρώ) και στις βελτιώσεις υποδομών ύδρευσης στους οικισμούς Αρχαγγέλου (προϋπολογισμός 99.000,00 ευρώ), Φούστανης (προϋπολογισμός 76.000,00 ευρώ), Λουτρακίου (προϋπολογισμός 186.703,69 ευρώ), Όρμας (προϋπολογισμός 165.787,06 ευρώ) και Δωροθέας – Αγάθης (προϋπολογισμός 31.532,13 ευρώ).

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ Κώστας Πουλάκης από την πλευρά του δήλωσε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών βρίσκεται αδιακρίτως στο πλευρό Δημάρχων που παρουσιάζουν έντονη δραστηριότητα και προσπαθούν να εντάξουν έργα υποδομών για τους Δήμους τους.
               

2 σχόλια:

  1. Και θάλασσα να μας φέρετε!
    Επίσης, θέλουμε διαμόρφωση πλαζ στις όχθες των ποταμιών με ομπρέλες και σεζλόγκ, μπιτς μπαρ και γήπεδα μπιτς βόλεϊ, δωρεάν βέβαια!
    Έιγκιντίιιιιιιιι, κούτρε μήτρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δήμαρχος πάει ασορτί στο ντύσιμο με τη ντόρκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)