Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Πεσμένη η κίνηση στο Λουτράκι


 
Μειωμένη πάνω από το μισό είναι η πληρότητα μέχρι στιγμής στα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Λουτράκι ,
σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των κατοίκων. Η μειωμένη κίνηση είναι εμφανής. Ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια της πτώσης, που πολλοί θέλουν να την αποδώσουν μόνο στην οικονομική κρίση και την μείωση αντίστοιχων επιδομάτων . Εκτιμάται ότι η ιαματικότητα της λουτρόπολης έχει τεθεί σε δεύτερη και τρίτη προτεραιότητα, με αποτέλεσμα να απεμπολείται έτσι ένας δυναμικός τομέας  που παρουσίαζε  η λουτρόπολη και από τον οποίο έγινε γνωστή κυρίως στo πανελλήνιο , αλλά και τον κόσμο. Μάλλον χρειάζεται επαναδιατύπωση των στόχων και καλύτερη συνεργασία μεταξύ όων των εμπλεκομένων .

 Πάντως η μεγάλη φετεινή πτώση δεν απασχόλησε καθόλου την γενική συνέλευση της επιχείρησης.

7 σχόλια:

  1. Τι να τους απασχολήσει; Αφού αυτοί λένε πως εισπρακτικά είναι καλύτερα από πέρσι... Κάποιος ψεύδεται, ποιος άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΘΕΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΕΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Π.Χ ΚΟΛΩΝΕΣ ΣΤΑΒΟΜΕΝΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΣΠΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΦΩΤΙΖΟΥΝ, ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΛ, ΕΙΣΟΔΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΧΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΜΕΝΕΣ, ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΗΔΕΝ,ΒΡΩΜΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ, Ε ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΗ ΝΑ ΑΝΕΒΕΝΟΥΝ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΜΕΤΣΟΒΟ Κ.Λ.Π
    ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΓΕΝΙΚΑ ΦΘΗΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΙΠΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν ανεβαίνετε επάνω μια βόλτα να δείτε τι γίνεται; Μόνο με τα λεωφορεία βλέπει κανείς λίγο κόσμο για 2-3 ώρες. Την υπόλοιπη μέρα επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή. Οι ρώσσοι έχουν μειωθεί στο 30%. Οι εβραίοι ούτε μπάνιο δεν κάνουν. Οι ούγγροι και οι ρουμάνοι δεν διαθέτουν ούτε τα 3-4 ευρώ για ένα μπάνιο. Είναι ζήτημα αν οι μισοί από αυτούς κόβουν εισιτήριο για μπάνιο. Οι Έλληνες που επισκέπτονται τα λουτρά με λεωφορεία ή θα είναι ΚΑΠΗ που θ' αφήσουν μόνο την σκόνη τους και θα ψάχνουν για τουαλέτα ή εκδρομικά με παιδιά που σκυλοβαριούνται επειδή δεν τα αφήνουν οι συνοδοί να κάνουν μπάνιο και φεύγουν με τις χειρότερες εντυπώσεις καθώς δεν έχουν να κάνουν τίποτε άλλο.
    Οι λουόμενοι μετριούνται πλέον στα δάχτυλα και δηλώνουν άκρως απογοητευμένοι από την κατάντια των λουτρών και από την ερημιά που επικρατεί.
    Συγχαρητήρια στους τρεις τελευταίους δημάρχους που με τις ενέργειές τους φρόντισαν να διαμορφωθεί και να εξελιχθεί η παρούσα κατάσταση.
    Τα λουτρά πεθαίνουν και αιτία είναι αυτοί οι ίδιοι.
    Διότι, τι είναι τα λουτρά ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελάτε τώρα, τι είναι αυτά που λέτε;
    Δεν έγινε ανάπλαση στην όχθη του ποταμού; Δεν έστρωσαν πλακάκια;
    ΠΛΑΚΑΚΙΑ δίπλα στο ποτάμι; Μα, πλακάκια; Δεν διαθέτουν πέτρα τα λουτρά που είναι και δωρεάν, έπρεπε να αγοραστούν ΠΛΑΚΑΚΙΑ!
    Γιατί άραγε; Θα μας απαντήσει ποτέ ο δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΤΡΟ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ,ΜΠΗΚΕ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΥΚΟΝΟΣ η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ-ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΞΗ.ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΧΑΖ....ΜΠΙΝΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΡΒΑΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Δήμαρχε και επίτιμε Τουρίστα του τόπου μας, επειδή είμαι σίγουρος πως διαβάζετε ότι γράφεται για σας, σας απευθύνομαι απ' ευθείας:
    Τώρα καταλαβαίνουμε την εμμονή σας με τα κρύα ιαματικά νερά του Γαρεφίου.
    Σκοπός σας ήταν να καταστρέψετε τα λουτρά Πόζαρ, να κλέψετε την τεχνογνωσία και στο μέλλον να φτιάξετε τα λουτρά του χωριού σας!
    Μόνο έτσι εξηγείται το φαινόμενο της εξόντωσης των λουτρών επειδή ούτε επιπολαιότητα μπορεί να είναι αλλά ούτε και ηλιθιότητα. Ή μήπως είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δέκα ευρώ το εισιτήριο για ένα άτομο !!! αν είναι δυνατόν.. πανάκριβο πως να έρθει ο άλλος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)