Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Θέλουν να πετάξουν έξω από την διοίκηση των Λουτρών Πόζαρ τους Λουτρακιώτες




 Τι λέει άραγε η Θεοδώρα  Τζάκρη  για τα τερτίπια 
του κολλητού της δημάρχου;
Είναι και αυτή στον γενική 
μεθόδευση;




ΑΝΑΓΚΑ-ΣΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
 ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΘΕΜΑ 
ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ
 ΤΗΝ ΤΡΟΠΟ-ΠΟΙΗΣΗ 
ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑ-ΤΙΚΟΥ




Επαληθεύονται πλήρως οι πληροφορίες που δημοσιεύσαμε κατά καιρούς για τροποποίηση του καταστατικού της Επιχείρησης των Λουτρών ΠΌΖΑΡ , με άμεσο στόχο την αφαίρεση της πλειοψηφίας από τη διοίκηση  των Λουτρακιωτών . Στη τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου , το 8ο θέμα της ημερήσιας διάταξης περιλάμβανε την τροποποίηση του καταστατικού , με ασάφεια και χωρίς  να προσδιορίζει τι ακριβώς περιλαμβάνει  αυτή η τροποποίηση. Ήταν όμως ήδη γνωστή η όλη μεθόδευση και ο δήμαρχος συνάντησε την άρνηση των μελών της διοίκησης , η οποία αρχικά εκφράστηκε από τον Χρήστο Δήμτση (Τουρίς) , ενώ ο Πέτρος  Ούτσκας (Κούης) πρότεινε να αποσυρθεί το θέμα.
Ο Δήμαρχος και πρόεδρος της επιχείρησης  Δ. Μπίνος , βλέποντας το αρνητικό κλίμα αναγκάστηκε να το αποσύρει.    Φέρεται να σχεδιάζει να το επαναφέρει  αργότερα , πιστεύοντας ότι μέχρι τότε θα έχει διαμορφώσει το κατάλληλο κλίμα και να διασπάσει το μέτωπο των Λουτρακιωτών.
Ο στόχος είναι σαφής . Επιχειρείται στη διοίκηση το Λουτράκι να εκπροσωπείται με ελάχιστο αριθμό μελών , ώστε να  μην υπάρχουν αντιδράσεις σε μελλοντικές αλλαγές που σύντομα ορισμένοι κύκλοι πιέζουν  να γίνουν , για δικούς τους λόγους. Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Επιχείρησης φέρεται να έχει δεσμευτεί να ξεκαθαρίσει σύντομα  το διοικητικό σχήμα , ώστε να υπάρχει πλήρης έλεγχος. Πιστεύει δε ότι εντός    του έτους όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει.
Στο μεταξύ η θέση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης  από το Λουτράκι δυσκολεύει πλέον . Μέχρι σήμερα έχουν αφήσει σχεδόν εν λευκώ στον δήμαρχο να χειρίζεται τα πάντα . Ακόμα και στις προσλήψεις με δίμηνα  δεν φέρνουν καμιά αντίρρηση , αφού η αναλογία πλέον δεν είναι ούτε το 10% από το Λουτράκι  στο σύνολο των προσλαμβανομένων. Στο θέμα όμως της τροποποίησης του καταστατικού η κατάσταση αλλάζει καθώς πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με όλους τους συγχωριανούς τους

9 σχόλια:

  1. Τι να πει η Ντόρκα; Λέτε να θέλει να κάνει στα λουτρά ότι έκανε και στο μουσείο στην Πέλλα; Διότι αν είναι έτσι, αποδεικνύεται πως ούτε δυαράκι δεν δίνουν για τα λουτρά παρά μόνο νοιάζονται για τα ψηφαλάκια που θα πάρουν.
    Άσβεστο το μίσος του κούτρε μήτρε απ' την άλλη προς το Λουτράκι και τα λουτρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Λουτρακιώτες φταίνε που βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το κοινό τους που είναι τα λουτρά. Ελπίζω όταν το καταλάβουν να μην είναι αργά γι' αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σε πληροφορώ φιλαράκι ότι οι Λουτρακιωτες πονάμε τα Λουτρα περισσότερο από τον καθένα γιατί εμείς έχουμε επιχείριση και όσο δουλεύουν κοιτάνε το καλό!! Σε αντίθεση με τον οποιοδήποτε που μόνο αρνητικά έχει να δώσει γιατί το παράδειγμα το έχουμε στα ξενοδοχεία μας που έρχονται οι πελάτες και βρίζουν για το προσωπικό που υπάρχει γιατί είναι όλοι στα @@ και μόνο να πεφτει το μεροκάματο, αν δεν έχεις επιχείρηση δεν μπορείς να μιλάς τι είναι καλύτερο και τι όχι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς οι επιχειρηματίες Λουτρακιώτες είστε οι πρώτοι που θέσατε τον θεμέλιο λίθο στην επιτύμβια πλάκα των λουτρών. Αν ενδιαφερόσασταν για τις επιχειρήσεις σας, θα πολεμούσατε για να γεμίζουν πρώτα τα λουτρά και μετά εσείς ώστε να υπάρχει δουλειά για όλους. Δυστυχώς όμως σκεφτόσαστε μόνο τον εαυτό σας γι' αυτό και δεν θέλετε να υπάρχουν ξενώνες και ξενοδοχεία μέσα στα λουτρά. Πότε θα πάρετε χαμπάρι ότι ο κόσμος έρχεται για τα λουτρά και όχι για το Λουτράκι;

      Διαγραφή
    2. Πρωτα η τσέπη του νεσναμη και μετά το κοινό καλό,ετσι πάει .

      Διαγραφή
  4. Τα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ μεταβιβαζονται κατ'εφαρμογη του νομου 4389\2016 στην ελληνικη εταιρεια συμμετοχων και περιουσιας[ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ]μαζι με πολλα αλλα φιλετα της ελληνικης επικρατιας δεν τα ανακοινωνουν αλλα διαρεουν αλλα ερχονται στο φως απο τις καταστασεις που στελνουν στα ξενα κοινωβουλεια προς ψηφηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Υπερταμειο δεν περναει περιουσια των ΟΤΑ η δημοτικων επιχειρησεων.
      Το υπερταμειο ( στο οποιο Γενικη Συνελευση ειναι 100% το Ελληνικο Δημοσιο) εχει στοχο οχι την πωληση αλλα την αξιοποιηση της δημοσιας περιουσιας. Οτι γραφεται ειναι στην φαια προπαγανδα και στα fake news

      Διαγραφή
  5. Μαλλον έκανες τα μπάνια σου και εσύ δωρεάν Σαμάνδη για να μην κάνεις ορατά τα σχόλια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)