Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Παρατημένο και το δάσος Λουτρακίου




 Στην τύχη τους αφεθεί τα δάση της Αλμωπίας
.Οι δασικοί δρόμοι έχουν το μαύρο τους το χάλι . Ο Δήμος Αλμωπίας μπορεί να βοηθήσει σημαντικά , αλλά δεν κουνιεται φύλλο. Εκτός από τους υλοτόμους που ταλαιπωρούνται αντί να διευκολύνονται , υπάρχουν και περιοχές ιστορικού  τουριστικού ενδιαφέροντος , Όπως το Ντομπροπόλε στην περιοχή του Λουτρακίου. Ο δρόμος για υλοτόμους , αλλά και επισκέπτες είναι βάσανο . Ο Δήμος Αλμωπίας , πήγε να κάνει κάτι. Ξεκίνησε κάποιες συντηρήσεις με  φορτωτή ,αλλά χάλασε. Τον παράτησαν επί δύο μήνες και τώρα «εξαφανίστηκε» Προφανώς σκέφτηκαν να το πάρουν από εκεί.  Φυσικά τα φορτηγά δεν ανεβαίνουν  . Στις 20 Σεπτεμβρίου , αναμένονται δύο λεωφορεία από Σερβία και Βουλγαρία στο Λουτράκι , που επιθυμούν να ανεβούν στο Ντομπροπόλε , στα μέρη


όπου πολέμησαν οι πρόγονοί τους στον παγκόσμιο πόλεμο. Να δούμε αν υπάρχει περίπτωση να συγκινηθεί κανείς .

3 σχόλια:

  1. Ο Μπίνος μόνο για να πληρώνουμε μας θέλει ώστε να επιδείξει αύξηση εσόδων και πληρωμών, μείωση χρεών και επομένως "νοικοκυρέματος" του δήμου. Μόνο που αυτό δεν είναι νοικοκύρεμα, είναι πασάλειμμα - όσα βλέπει η πεθερά!
    Αν κάποιος μόνο εισπράττει και δεν ξοδεύει, δεν πραγματοποιεί δαπάνες, λογικό είναι να εξοικονομεί χρήματα και να εξοφλεί χρέη. Αυτό όμως δεν είναι διαχείριση του Δήμου επειδή αυτός ουσιαστικά καταρρέει. Σχολικά κτήρια, δρόμοι - λακκούβες, αρδευτικά έργα, απορριμματοφόρα, ασθενοφόρα, κέντρο υγείας, υπηρεσίες, συντηρήσεις κτηρίων, αναβάθμιση ηλεκτρικού δικτύου, συντηρήσεις γεφυριών, βιολογικός, για να μην αναφέρουμε και τα λουτρά, από όλα αυτά και πολλά άλλα ακόμη, ο ΜΠΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορείτε να έρθετε να κάνετε αγιασμό στο Γυμνάσιο Φουστανης Ο Γυμνασιάρχης το καθαρισε μόνος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα Στον αυτόματο πιλότο καί Στους εθελοντές αλλά οι μισθοί μισθοί δημάρχων αντιδημάρχων καί προέδρων όλα καλά όλα ωραία καί σέ λίγους μήνες θα μας ζαλίσουν με τα αστραφτερά χαμόγελα τούς ζητώντας πάλι την ψήφο μας να την ξεφτιλησουν γιατί μόνο γι'αυτό είναι ικανοί!!!!!!!!!!!!!????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)