Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Σκληραίνει το ταγκό Μπάτση-Μπίνου







Όσο περνάει ο καιρός σκληραίνει η αντιπαράθεση μεταξύ του Δημάρχου και του πρώην Αντιδημάρχου του Χρήστου Μπάτση

 Ο δεύτερος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου , ουσιαστικός και σαφής αναφέρθηκε σε  διάφορα προβλήματα , επισημαίνοντας ολιγωρίες ή αδιαφορία , ζητώντας ταυτόχρονα την επίλυσή τους. Ο τρόπος που τα διατύπωσε και παρουσίασε στο δημοτικό συμβούλιο " ενόχλησαν" τον δήμαρχο, που του θύμισε την εποχή του ως Αντιδήμαρχος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η στάση του άλλαξε , όταν έπαψε να είναι Αντιδήμαρχος.
« Ξέρετε πολύ καλά ότι αν ήθελα να είμαι Αντιδήμαρχος , θα ήμουν », ανταπάντησε ο Χ. Μπάτσης
Ο Χ. Μπάτσης αναφέρθηκε στα ημιτελή αντιπλημμυρικά έργα . Για τους Προμάχους, ζήτησε η περιφέρεια να τους επιτρέψει να τοποθετήσουν τις μεγάλες πέτρες της κοίτης στην όχθη προς την πλευρά του χωριού ώστε να σχηματίσουν έστω ένα προσωρινό τοίχος προστασίας.
Οι λακκούβες στην  πολύπαθη Σωσάνδρα είναι ατέλειωτες και ταλαιπωρούν τόσο τους κατοίκους του χωριού , αλλά και τους Προμαχιώτες που περνάν υποχρεωτικά από εκεί.
Έκανε λόγο για σχολικές επιτροπές  διαφορετικών ταχυτήτων  στα δημοτικά σχολεία . Άλλες τα έχουν όλα και άλλες αναγκάζονται να ζητιανεύουν , αφήνοντας αιχμές κατά του προέδρου της αντίστοιχης δημοτικής επιτροπής Χ. Γεωργίου , που αργότερα έδωσε μασημένες απαντήσεις.
                Μ   ε την ευκαιρία ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας επιτροπής παιδείας Δημήτρης Βέσκος , έκανε γνωστό στο δημοτικό συμβούλιο , ότι όλα λειτουργούν άψογα στην δική του επιτροπή , ενώ όλα τα σχολεία είναι έτοιμα για τις ανάγκες του επερχόμενου χειμώνα . Αργότερα ο Δ. Βέσκος , αλλά και ο Χ. Μπάτσης , διαμαρτυρήθηκαν έντονα διότι με την αναμόρφωση του προϋπολογισμού έπαιρναν τα χρήματα  από το έργο κατασκευής υδατοδεξαμενης στους Προμάχους που προγραμματιζόταν  επέρριψαν ευθύνες  και στον Γιώργο Γούδη (Αμερικάνο) ότι δεν υπερασπίστηκε τα συμφέροντα της περιοχής στην οικονομική επιτροπή που αποφάσισε την απένταξη του έργου. Εγκάλεσαν δε και τον Δήμαρχο , λέγοντας τι θα πει στους κατοίκους των περιοχών που τους διαβεβαίωνε ότι όλα ήταν ζήτημα χρόνου.
τανε εδώ και δύο χρόνια σε περιοχή που  θα εξυπηρετούσε αγροκτήματα των Προμάχων, Σωσάνδρας και Λυκοστόμου. Κατηγόρησαν δε τον Αντιδήμαρχο
Ο Δήμαρχος εξήγησε ότι η διαγραφή έγινε επειδή άλλαξε η νομοθεσία  ως προς την μελέτη και δεν μπορούσε να υλοποιηθεί. Υποσχέθηκε οι διαδικασίες να ξεκινήσουν ξανά το 2019.

4 σχόλια:

  1. αφου αλαξε η νομοθεσια πως θα σηνεχιστει το εργο ? μονος σου το λες, οτι αλαξε νομοθεσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και να σκεφτείς ότι όλα τα πρόσωπα που αναφέρονται στην παραπανω ανάρτηση ήταν στον ίδιο συνδιασμό, είναι στην ίδια πολιτική παράταξη από ίδιο χωριό (Μπίνος 50 %). Αν βέβαια αυτό συνεχιστεί έως τις εκλογές θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, εγώ βέβαια δεν το πιστεύω (βλέπε 2 αντιδημάρχους). Πως λένε στον στίβο αυτόν που τρέχει μόνος και βγαίνει δεύτερος ::: αναμένω απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαμανδη εσύ τώρα που τά εκανες πλακάκια νε τιν Μπινο Μητρε θα τον βοηθήσεις δεν φοβόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΥΝΧΑΝΟΥΝ ΟΣΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΘΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙ΄΄΄΄΄΄΄΄ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΛΑΞΕΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΑΘΗΝΑ ΚΕΔΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΙ ΑΛΑΞΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΕΣΕ ΑΛΙΩΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗΗΗΗΗΗΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΨΑΞΤΕ ΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)