Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Δίκαιη ισοπαλία στην Αριδαία


Δίκαιη μοιρασιά στην Αριδαία όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι , ανάμεσα στον Αλμωπό και την Βέροια ,που τελείωσε με 1-1.


Ο αγώνας ήταν ανοικτός με λίγες επικίνδυνες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες . Για τον Αλμωπό  αξιοσημείωτη ήταν η επανεμφάνιση του Κριστιάνο Μεντί που μπήκε ως αλλαγή στο 60΄και χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους.
Ο Αλμωπός ζήτησε στο 20΄μάλον δίκαια ένα πέναλτι  ’όταν οι αμυντικοί της Βέροιας "γκρέμισαν" στην μικρή περιοχή επιθετικό που ήταν έτοιμος να σουτάρει.
Στο 33΄ο Μεντής σε καλή θέση άργησε να σουτάρει και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί .
Στο 44΄ο Σάββας Κυριακίδης πολλά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή  έπιασε δυνατό  αριστερό  σουτ. Η μπάλλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και έσκασε μέσα από την γραμμή. Ο βοηθός του διαιτητή  Φαλτάκας κινήθηκε αμέσως προς την σέντρα. Το 0-1 ήταν γεγονός. 

Στο β΄ημίχρονο ο Αλμωπός μπήκε δυνατά και πίεσε για την ισοφάριση. Στο 55΄μετά από εκτέλεση φάουλ ο Μισαηλίδης στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλλα με κεφαλιά την έστειλε στο δκάι . Στο 58΄ο Γ. Ελευθεριάδης αργεί από καλή θέση να σουτάρει . Στο 61΄ο Λάζαρος Ελευθεριάδης μπαίνει γρήγορα στην περιοχή  όπου τον ανατρέπει ο Μουρατίδης. Το αδιαμφισβήτητο πέναλτι εκτελεί ωραία ο Ξόμπλιος και ισοφαρίζει σε 1-1.Στο 83΄αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μουρατίδης της Βέροιας.

Διαιτητής ο Τσέτσιλας με βοηθούς τους κ.κ Μωυσιάδη, Φαλτάκα.του Σ.Δ. Γρεβενών .

Αλμωπός Αριδαίας

Μένιος, Κυριακίδης,(85’ Μούλας), Κιουλτζόπουλος, Τζημογιάννης, Σαμαρόπουλος,  ΓιώργοςΕλευθεριάδης  (60’ Μεντί), Ρικάρντο, Ασλαμπάλογλου, Ξόμπλιος(82’ Στογιάννίδης), Μεντής(76’ Πολύζος),  Λάζαρος Ελευθεριάδης

Βέροια

Μπλατσιώτης, Μουχάλης, Ζούρκος, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μισαηλίδης, Μπλέτσας(90’ Τσουλχάι), Βεργώνης, Κυριακίδης (82’ Ζιγκεριδης), Τσικόπουλος(87’ Μυλωνάς) , Μπακάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)