Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Ήττα στην Αγκαθιά του ΑΣ Γιαννιτσά.


Την ήττα με 2-0 γνώρισε στην Αγκαθιά η ομάδα του ΑΣ Γιαννιτσά

Τα λάθη της πλήρωσε στην Αγκαθιά ο Α.Σ. Γιαννιτσά  όπου έχασε με 2-0 από το πρώτο μέρος σε ένα κακό ημίχρονο γιαυτην,    χωρίς όμως φάσεις άλλες πέρα των 2 τερμάτων.
Στην επανάληψη η κατοχή άνηκε στον ΑΣ Γιαννιτσά που είχε την υπεροχή άλλα δεν είχε ουσία χάνοντας 3 -4 καλές φάσεις άλλα χωρίς όμως  να καταφέρει να σκοράρει μένοντας τον σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Το 1-0 έγινε στο 18´ μετά από σέντρα του Σιδηρόπουλου ο Γκελοσιάνης με  διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, στο πρώτο σουτ απέκρουσε ο Κυρου, επέμενε ο παίκτης η άμυνα αδράνησε και με προβολή σκόραρε.
το 2-0 έγινε στο 1´ των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους μετά από αμυντικό λάθος ο Σιδηρόπουλος κέρδισε την μπάλα και από τα αριστερά  με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 2-0.
Τα Γιαννιτσά είχαν καλές ευκαιρίες στο 48´ σε σουτ φαόυλ του Ζουρκου που πέρασε σύριζα άουτ.
Στο 85 κεφαλιά κοντινή του Μπαμπαλή απέκρουσε εντυπωσιακά, σωτήρια, ο Τόλιος. Στο 87´ σουτ του Κοβάτση μπλόκαρε ο Τόλιος και στο 88´ νέο σουτ του Χουσηνογλου μόλις άουτ.
Στο  90´ αποβλήθηκε ο Παντεκίδης  των Γιαννιτσών σε μαρκάρισμα πάνω στον Κίτσα σε μια αντεπίθεση της Αγκαθιάς.
Α.Σ. Γιαννιτσά (Τομπάζης) Κυρου, Σερα, Παπασυμέων, Παντεκίδης Ιορδανιδης , Πετραϊ (46´ Μπαμπαλής), Ζαρογιάννης(46´ Κοβάτσης), Κοτσαρίδης, Ευθυμιάδης (62΄Χαουσενηνογλου), Ζουρκος (62 ΛτΜουρίκι), Παντελίδης.
ΜΑΤΙΕΣ ΠΕΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)