Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Νομίζουν ότι είναι το κράτος


Ο διάσημος  "εδεσσαίος" ιχθυολόγος κατ επάγγελμα και "Μακεδονολόγος" κατά "χόμπι" ,Δημήτριος   Ευαγγελίδης  πρόσφατα στο πλευρό του Ν. Λυγερού που μίλησε στην Έδεσσα και έριξε χολή κατά όσων ψήφισαν την  "Συμφωνία των Πρεσπών". Ο κ. ιχθυολόγος (συνταξιούχος πλέον ) δεν σηκώνει μύγα στο Μακεδονικό σπαθί του.



Αφού πέρασαν ζωή χαρισάμενη ως ιχθυολόγοι άνευ ιχθύων την επαγγελματική τους  καριέρα  ορισμένοι "χαρισματικοί"και τώρα
απολαμβάνουν την καλή σύνταξή τους και έχουν διάφορα χόμπι (και καλά κάνουν) νομίζουν ότι είναι το… κράτος . Ο εξειδικευμένος Μακεδονολόγος . Δ. Ευαγγελίδης  θεωρεί ότι προσβάλλεται επειδή αποκαλείται …υπάλληλος της Περιφερειακής ενότητας Πέλλας . Δίνει την εντύπωση δηλαδή ότι είναι ντροπή κάποιος να είναι υπάλληλος της Περιφερειακής ενότητας Πέλλας .. Όσο ως υπάλληλος πληρωνόταν για αυτό ήταν καλά.
Σε άλλο σημείο ταυτίζει τον εαυτό του με το κράτος. Δεν βρήκε ούτε ένα   σημείο συγκεκριμένα να αναφέρει στην μήνυσή του   ως συκοφαντικό  , αοριστολογεί υποθέτει , κατασκευάζει θεωρίες κλπ. , χαρακτηρίζει μόνος του  ως συκοφαντίες , γραφόμενα κλπ.
Ο επί σειρά ετών Μακεδονολόγος , που δεν εξέδωσε ούτε ένα δοκίμιο για την δουλειά που έκανε , αλλά είχε χρόνο   για  «μακεδονοφιλοσοφίες» υποστηρίζει σε μήνυσή του:




Τα ίδια περίπου ισχυρίζεται στη μήνυσή του  και ο άλλος μεγαλόσχημος της ΄Εδεσσας που νομίζει ότι είναι  ο αρχιμηχανικός του Σύμπαντος  










1 σχόλιο:

(3)