Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Ρίχνει λάδι στην φωτιά ο Δ. Μπίνος






ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ
 ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ 


Με το βαμβάκι επιχειρεί να σφάξει τους προέδρους που βρίσκονται σε κόντρα μαζί του , επειδή παραμελεί τα χωριά τους και για τον λόγο αυτό  του ασκούν δημόσια κριτική.
Πρόσφατα παραδείγματα οι Πρόεδροι της Θηριόπετρας και της Σωσάνδρας Γιάννη Ουργαντζόγλου και Νίκος Μήντσης, των οποίων τα χωριά  αγνοεί και παραμελεί επιδεικτικά. Στον αντίποδα τώρα και θέλοντας να στείλει μηνύματα πλήρους υποταγής  πλέκει δημόσια  εγκώμια ικανότητας σε άλλους προέδρους. Με αυτό τον τρόπο σύμφωνα με του "μυστικοσυμβούλους του "  θα θέσει εκτός μάχης τους αντιρησίες προέδρους , αδιαφορώντας για τους κατοίκους. Σύμφωνα με πληροφορίες δέχεται εισηγήσεις να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό επιθέσεις κατά του Χρήστου Μπάτση και του Δημήτρη Βέσκου, αλλά και να κόψει τους όποιους διαύλους με τον Πέτρο Ζέρζη , γιατί θεωρούν ότι ο τελευταίος έχει αρχίσει να βλέπει ξανά πρόσφορη την επιστροφή του στο Δημαρχείο. 
 Είναι χαρακτηριστικά όσα αναφέρει για την Πιπεριά. 

‘Για μένα ως Δήμαρχο, είναι σημαντικό που στο χωριό υπάρχει ένας Πρόεδρος, που αγωνίζεται πραγματικά για να λύσει ζητήματα, με ουσιαστικό τρόπο΄αναφέρει και συνεχίζει

«Σήμερα, η δική μας Δημοτική Αρχή, μαζί με τον άξιο συνεργάτη μου, Πρόεδρο της Τ.Κ. Γιάννη Μπαρμπαγιάννη, προχωρά σε εργασίες που θα διασφαλίσουν ότι αυτός ο χώρος (κοινοτικό κατάστημα) θα παραμείνει προστατευμένος και όχι εκτεθειμένος.

Τον ευχαριστώ για την προσπάθεια που κάνει, αλλά και για το γεγονός ότι αναγνωρίζει –κατά δήλωσή του, ότι σε ότι έχει ζητήσει έχουμε ανταποκριθεί και είμαστε δίπλα του.»
Δεν παύει όμως κατά την προσφιλή του τακτική να επιρρίψει
ευθύνες σε όλους τους προηγούμενους δημάρχους
«Για περίπου 30 χρόνια αυτό το κτίριο δεν προστατεύτηκε ούτε από τις δολιοφθορές, ούτε από τις καταστροφές, ενώ ταυτόχρονα αποτελούσε δημόσιο κίνδυνο για όσους περιπλανιόντουσαν στους χώρους του.Ξεχνά όμως ότι τα τελευταία 4,5 χρόνια μεταξύ αυτών που δεν προστάτεψαν το κτίριο συμπεριλαμβάνεται και ο ίδιος.



 Για το πόσιμο νερό όμως στην Πιπεριά στην ουσία δεν δεσμεύτηκε για τίποτα. Απλά αναφέρει αόριστα:
" Με τον Πρόεδρο αλλά και με κατοίκους του χωριού συζητήσαμε και για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πιπεριά με το πόσιμο νερό, στο οποίο έχει ανιχνευτεί αρσενικό. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις, οι οποίες θα εξεταστούν ,ώστε άμεσα να λυθεί αυτό το μεγάλο ζήτημα, που δίκαια απασχολεί την τοπική κοινωνία."

Τα ίδια είχε πει προ οκταμήνου στο δημοτικό συμβούλιο απαντώντας σε σχετική ερώτηση της αντιπολίτευσης.


8 σχόλια:

  1. Ας θυμίσουμε λοιπόν στον δήμαρχο ότι έχει εκλεγεί για όλους τους κατοίκους της Αλμωπίας και όχι για τους "λίγους". Ας του θυμίσουμε ότι το πολίτευμά μας είναι δημοκρατία και όχι ολιγαρχία.
    Αυτά μόνο επιγραμματικά σε πολιτικό επίπεδο διότι εάν επεκταθούμε σε προσωπικό επίπεδο, τότε, το ψυχολογικό προφίλ ξεπερνά τον ναρκισσισμό και αγγίζει την ψυχασθένεια.
    Έιγκιντίιιιιιιιιιιιιι, κούτρε μήτρε............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί για κάποιους προέδρους πλέκει εγκώμιο για το έργο τους ενώ με άλλους βγαίνει μόνο φώτο αγκαλιά? Μήπως γιατί δεν έχουν έργο για να αναφερθεί??? Μην αγκαλιάζεις πολύ τους προέδρου σου δήμαρχε θα παρεξηγηθειιιιις? Κουτρε μήτρε ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε αν έχει να κάνει με ανώριμα άτομα που σχιζονται να αποδείξουν την αξία τους και λιώνουν με το χτύπημα στον ώμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξαρτάται.... Κάποιοι άνθρωποι λιώνουν από πόθο και κάποιοι από αηδία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Της θηριοπετρας που τον κατατάσσει ο Δήμαρχος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. της θηριοπετρας τον καταταση στα κοκε του ξερεις τι ειναι τα κοκε ε αν οχι αντε να μαθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΟ ΤΣΑΚΟ - ΧΡΥΣΑ - Κ ΡΩΔΩΝΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ - Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΙΝΟΣ- ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΣΤΟ----------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας μας πουν στον Αρχαγγελο τη κάνανε μας έχουν γγραμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)