Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Συνεταίρος του Σπηλιωτόπουλου ο «Αυστραλός» που εκτέλεσαν στη Βούλα...




Νέες διαστάσεις λαμβάνει η δολοφονία του 46άχρονου ανθρώπου της νύχτας στη Βούλα. Όπως προκύπτει από επίσημα έγγραφα, συνέταιρός του σε εταιρία ήταν ο...
πρώην βουλευτής και υπουργός της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Ο γνωστός πολιτικός εμφανίζεται να έχει καταθέσει αρχικό κεφάλαιο ύψους 40.000 ευρώ κατά τη σύσταση της εταιρίας «My services Supporting Solutions Ανώνυμη Εταιρία Προσωρινής Απασχόλησης» τον Οκτώβριο του 2015. Η εταιρία εμφανίζεται να είναι ακόμα ενεργή και έχει την έδρα της στην Καλλιθέα, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ο δολοφονηθείς, σύμφωνα με την αστυνομία άνθρωπος της νύχτας και καταδικασμένος για εμπόριο ναρκωτικών στην Αυστραλία, Γιάννης Μακρής, είχε εισφέρει 70.000 ευρώ στην εν λόγω εταιρία. Ο «Αυστραλός», όπως ήταν το παρατσούκλι του, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα έγγραφα, αποχώρησε από την εταιρία τον Οκτώβριο του 2016.

«Ύστερα από την 05/10/2016 Γενική Συνέλευση ο κ. Μακρής Ιωάννης ανακοίνωσε στη Γενική Συνέλευση ότι επιθυμεί να μην συμμετέχει στην καταβολή του αρχικού μετοχικού κεφαλαίου, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την εταιρεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)