Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Κλείνουν μόνο όποια μαγαζιά γουστάρουν στην Αριδαία




Ακόμα και οι αρμόδιοι υπάλληλοι του Δήμου Αλμωπίας έχουν αγανακτήσει με την τακτική του Δήμου να αφαιρεί την άδεια από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αριδαία ,
με το πρόσχημα ότι δεν έχουν συμμορφωθεί με υποδείξεις που ΄έχουν γίνει από υπηρεσίες του Δήμου. Μόνο που και εδώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν οι εξαιρέσεις  με  αποτέλεσμα να ευνοούνται ημέτεροι και την νύφη να την πληρώνουν μόνο ορισμένοι.

Στο μεταξύ προκλητική παραμένει η στάση του Δήμου προς παλιό  δήμαρχο του πρώην Δήμου  Εξαπλατάνου που έχει κάνει κατάληψη δημοτική έκταση στην Κωνσταντία.
Μάλιστα    στενό   συγγενικό πρόσωπο του πρώην δημάρχου  Εξαπλατάνου προσλήφθηκε από τον Δ , Μπίνο σε κορυφαίο πόστο του Δήμου. Το όλο σύστημα δίνει την εντύπωση λειτουργίας «¨μαφίας¨»  και συμμοριών , όπου ο Δήμος παρέχει πλήρη προστασία.
Την ίδια προστασία και επιβράβευση τυγχάνουν και δημοτικός σύμβουλος ,υπάλληλος του ΟΑΕΔ Αριδαίας ,  που έχει κατακλέψει το δημόσιο  παίρνοντας  επιδοτήσεις  για  ψεύτικες και εικονικές καλλιέργειες καλαμποκιού μαζί με την γυναίκα του που είναι  σε υψηλό  πόστο στον Δήμο.

Κάθε απάντηση προς τον κόσμο από τον Δήμαρχο της διαφάνειας και της τιμιότητας 
δεκτή και επιβεβλημένη.

3 σχόλια:

  1. Μονο των Δεξιων κλεινει,των πασοκοσυριζαιων οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κούνα το κεφάλι σου και άκου κάνει γκλούκ γκλούκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ βαριές κατηγορίες αλλά και αυτοί που τους αφορούν κουβέντα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)