Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Παραπολιτικά σχετικά με το Πολυτεχνείο του Ανέστη Αναστασιάδη




Κάθε χρόνο στις εκδηλώσεις  του Πολυτεχνείου έχουμε τα ιδία γεγονότα φτάνοντας
μάλιστα και στο επίπεδο να μην αφήνουν και τους εκπροσώπους ακόμη και των αντιστασιακών να μιλήσουν σε αυτές τις εκδηλώσεις . Πέρυσι ούτε μεγάφωνα δεν είχαμε στην Θεσσαλονίκη και το μόνο που είχαμε στην πορεία  μπροστά ένα πάνω και το κρατούσαμε  3 αντιστασιακοί μεταξύ αυτών και εγώ Ανέστης Αναστασιάδης και εκτός αυτού φάγαμε και όλοι την βροχή και αρρωστήσαμε.
Θέλω να τονίσω  ότι το Πολυτεχνείο το καθιέρωσε το ΠΑΣΟΚ  και μάλιστα το έκανε και γιορτή για όλα τα σχολεία .Τώρα μάλλον ξεθώριασε και οι διάφοροι ιστορικοί πολλές φορές  λένε πολλά από ότι πρέπει και αυτό γενικά για την αντίσταση κατά της Χούντας   δεν βοήθα  και θα πρέπει να είμαστε πάντα   κάπως πιο  σοβαροί σε τέτοια ιστορικά γεγονότα..
Στο Πολυτεχνείο  έχουμε όλοι ένα μεγάλο λάθος ότι δεν ρίξαμε την Χούντα και κάναμε πίσω και σαν λαός και σαν οργανώσεις   και βρεθήκαμε σε έναν παρανοϊκό Ιωαννίδη να μας οδήγηση στην μεγάλη τραγωδία της Κύπρου. Επίσης ένα άλλο τραγικό γεγονός ήταν   να έχουμε και μια δήλωση του Ετσιβίτ  τότε Πρωθυπουργού της Τουρκιάς να μας λέει  ότι αυτός έφερε την δημοκρατία στην Ελλάδα μετά την εισβολή στην Κύπρου . Για όλους αυτούς τους λογούς αλλά και για λογούς υγείας στις εκδηλώσεις  του Πολυτεχνείο φέτος δεν θα πάω και να θυμίσω στον Σύριζα  ότι για μια ακόμη φορά για λογούς πολιτικούς  δεν σεβάστηκαν  έναν αγωνιστή πρώην Πρωθυπουργό κατά της Χούντας  τον Κώστα Σημίτη και μάλιστα σε αυτές τις μέρες και αυτό αν δεν είναι ένα πολίτικο αίσχος ..






1 σχόλιο:

  1. Κρίμα στις μανουλες της αριστεράς που έκλαψαν για χιλιάδες νεκρούς φοιτητές δώστε μας τα ονόματα τους ρε μήπως ήταν αλλοδαποί της CIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)