Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Θυμήθηκε χειμωνιάτικα το πότισμα ο Μπίνος

 

Ψιλό γαζί νομίζει  ότι  δουλεύει τον κόσμο ο Μπίνος,  o απερχόμενος και για κακή τύχη του τόπου δήμαρχος Αλμωπίας.
Όπως αυτογράφει,,  συζήτησε θέματα που αφορούν την Τοπική Κοινότητα Φιλώτειας,μετά τον καθιερωμένο εκκλησιασμό . Δεν πτοείται με τίποτα ο  κατ επάγγελμα πλέον ψεύτης και υποκριτής. Εξακολουθεί να κάνει  μεγαλόσταυρους στις εκκλησίες μπας και ξεγελάσει καμιά γριούλα για τις εκλογές.
Βάπτισε τον καφέ με την πρόεδρο του χωριού , συνάντηση εργασίας . Ο αθεόφοβος, όπως αυτογράφει συζήτησε αρδευτικά ζητήματα. Μάλλον ο άνθρωπος δεν έμαθε ακόμα πότε ποτίζουν οι αγρότες.
.Στην συνέχεια ξεναγηθήκαμε στο χώρο της Κοινότητας, όπως σε χώρο που δημιουργήθηκε για να παίζουν τα μικρά παιδιά , στη Βιβλιοθήκη και στο Λαογραφικό Μουσείο .
Τον εκτός τόπου και χρόνο δήμαρχο συνόδευε ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αλμωπίας Γ. Γούδης  (Αμερικάνος).
Η επίσκεψη δεν ήταν και από τις καλύτερες αφού ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη , ενώ οι υπόλοιποι κάθισαν μαζί του από υποχρέωση.

2 σχόλια:

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ. ΜΑΛΛΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΕΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΣΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΒΕΛΤΙΟΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΚΟ ????ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣΕ.94 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΝΑΝ

      Διαγραφή

(3)