Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Όλα μηδέν στην Αριδαία


Απογοητευτικός ο Αλμωπός , αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την πολύ μέτρια ΑΠΕ Λαγκαδά .
Το παιχνίδι ήταν ανούσιο , με το Αλμωπό να κατέχει μια φλύαρη υπεροχή , χωρίς αποτέλεσμα. Η ομάδα του Αλμωπού δεν είχε ούτε αρχή ούτε τέλος. Ίσως ήταν η χειρότερη εμφάνιση και προβλημάτισε τους φίλους  της που έχουν υπομονή , αλλά δεν θα περιμένουν αιωνίως να γίνει το θαύμα της βελτίωσης . Γιαυτό καλό θα είναι να ανασκουμπωθούν όλοι. Από το παιχνίδι έλειπε η μεγάλη ευκαιρία , πλην μιας του Λαγκαδά που ήταν παντελώς ακίνδυνος.
 ΣΤΟ 2΄Αδύναμο  Μεντί από κοντά μπλόκαρε με ετοιμότητα ο Ταταρίδης . Στο 18΄ο Γ. Ελευθεριάδης δοκίμασε ένα δυνατό σουτ που έφυγε συρτά αόυτ. Στο 21΄ο Μεντής μπορούσε να δώσει πάσα σε αμαρκάριστο συμπαίκτη σε καλή θέση, αλλά θέλησε να τα κάνει όλα μόνος του και στο τέλος  έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 28΄καλή κεφαλιά του Μεντή στην αγκαλιά του Τερματοφύλακα. Στο 70΄κεφαλιά του Ζαγναρίδη εξ επαφής αποκρούει σωτήρια ο Μένιος.

Διατητής  Τσιμεντερίδης, Πράχαλης , Βογδόπουλος , κοζάνης , μέτριοι

ΑΛΜΩΠΟΣ  Μένιος , Τσαβάρι, (75΄Κιουλτζόπουλος), Αργυρίου, Τζημογιάννης,Σαμαρόπουλος, Γ. Ελευθεριάδης (58΄Ξόμλιος), Λαζ. Ελευθεριάδης, Μεντί, Πολύζος, Κυριακίδης (58΄Ασλαμπάνογλου)   Μεντής  (89΄Νικολίτσας)


ΑΠΕ  ΛΑΓΓΑΔΑ  Ταταρλιδης, Χατζηλιάδης, Τριανταφυλλίδης, , Χατζηαθανασίου, Τσότρας (55΄λόγω τραυματισμού  Βόσδου) , Σαμουηλίδης, Καραγκούνης, Πολυζωίδης, Ταχματζίδης , (80΄Πεχλιβανίδης)Κυζιρίδης, Αλμυράς, (67΄Ζαγναφέρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)