Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Το άντρο της ασυδοσίας στον Δήμο Αλμωπίας


Από την στιγμή που βάλανε τους λύκους  και  τις λύκαινες να φυλάνε τα πρόβαταστον Δήμο Αλμωπίας
, φυσικό ήταν να αρχίσουν να δαγκώνουν   και τον τσοπάνη. Εδώ και τρεις εβδομάδες μάλιστα δείχνουν επιδεικτικά τα δόντια τους , με την ανοχή φυσικά του…  τσοπάνη. Αφού αρχικά αποφάσισαν (δήθεν ) ερήμην του , όπως τουλάχιστον ο ίδιος ισχυρίζεται , συνεχίζουν το κρυφτούλι και το γαϊτανάκι της κωλυσιεργίας , χάρη και πάλι στην (πολύ περίεργη) ανοχή του τσοπάνη. Τόσο που να δικαιολογεί τους ισχυρισμούς της λύκαινας ( με καταγγελίες  για  εκατοντάδες ανύπαρκτα στρέμματα καλαμποκιού που δήλωνε με το σόϊ της στο πλούσιο βιογραφικό  της),
‘οτι για όλα είναι ενήμερος ο Δήμαρχος. Τον κατονομάζει μάλιστα και μαέστρο της όλης ιστορίας.
Αφήνει δε να εννοηθεί ότι δεν φοβούνται τίποτα γιατί η «ιστορία είναι πολύ βαθιά» και τους δίνεται η ευκαιρία να εκδικηθούν , χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει ποτέ.
Τώρα το πόσο αληθεύουν όλα αυτά , τα γνωρίζει ο ίδιος ο Δήμαρχος. Η μέχρι τώρα στάση του  δικαιώνει  την «ξανθιά λύκαινα» που διψάει για αίμα και εκδίκηση. Μόνο που ο Δήμος δεν είναι ούτε δικό της φέουδο , ούτε του Δημάρχου.  Και όμως γράφουν στα  (...........) την νομιμότητα, το δημοτικό συμβούλιο , τους πάντες και τα πάντα. Εκτός και αν κατά την προσφιλή της τακτική , κρατάει στο μικρό της δαχτυλάκι και τον σημερινό δήμαρχο, όπως έλεγε παλαιότερα  για πρώην δημάρχους πρώην δήμου της ανατολικής Αλμωπίας   Κάθε μη απάντηση κ. Δήμαρχε της Αλμωπίας  δηλώνει πλήρη συνενοχή και επαλήθευση  της ύπαρξης αυτού του άντρου ασυδοσίας. Και το χειρότερο )(όσο απίστευτο κι αν φαίνεται) με την δική  σας καθοδήγηση. 
Οπως γνωρίζετε όμως κ. Δήμαρχε, οι παρανομίες , οι εκβιασμοί, τα νταβατζιλίκια και ότι δίνει την εντύπωση  ότι οδηγεί σε τακτικές υποκόσμου και συμμοριών δεν μα πτοεί.

Π.Σ. 

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑΜΠΟΚΛΕΦΤΕΣ ΞΑΝΘΙΕΣ ΛΥΚΑΙΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ.ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ Π..... ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΛΑΧΡΙΝΕΣ ΜΑΓ(Κ)ΙΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΛΥΚΑΙΝΑ ΑΥΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΆΤΙΔΑ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΦΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΖΗΤΑΝΕ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΚΗΝΗΤΩΝ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΣΔΕ ΔΗΛΩΝΕ ΞΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)