Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

«Έφυγε» σε ηλικία 94 ετών ο Τζόρτζ Μπους ο πρεσβύτερος...

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ  Μπους ο πρεσβύτερος, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της οικογένειας.

Ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζορτζ Χέρμπερτ Ουόκερ Μπους, επί του...
οποίου σήμανε το τέλος του Ψυχρού Πολέμου και ο οποίος κατατρόπωσε τον ιρακινό στρατό του Σαντάμ Χουσέιν, όμως έχασε την ευκαιρία να κερδίσει μια δεύτερη προεδρική θητεία καθώς παραβίασε την υπόσχεσή του ότι δεν θα επιβάλει νέους φόρους, πέθανε την Παρασκευή (30/11) σε ηλικία 94 ετών, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της οικογένειας.

Ο Μπους, ο οποίος ήταν ο 41ος πρόεδρος των ΗΠΑ, έζησε περισσότερο απ' όλους τους προκατόχους του. Ο θάνατός του στις 10:10 (ώρα κεντρικών ΗΠΑ) ανακοινώθηκε με δήλωση που εκδόθηκε από τον εκπρόσωπό του Τζιμ ΜακΓκραθ.

Έπασχε από τη νόσο του Πάρκινσον, γεγονός που τον υποχρέωσε να περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του. Τελευταία του δημόσια εμφάνιση ήταν στην κηδεία της συζύγου του Μπάρμπαρα η οποία απεβίωσε στις 17 Απριλίου του 2018. Εμφανώς καταβεβλημένος από τη νόσο, ο Τζορτζ Μπους παρέστη στην τελετή καθισμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Μία εβδομάδα αργότερα εισήλθε σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου, καθώς προσβλήθηκε από λοίμωξη, αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσων...

1 σχόλιο:

  1. Αριστερός φιλελευθέρος πολεμοχαρείς όπως και ο Ομπάμα δεν θα λείψει σε κανεναν αντίθετα ο Τραμπ παρόλο τον πόλεμο και την προπαγάνδα που θα ζήλευε και ο Γκέμπελς από τα ΜΜΕ δεν το κουναει ακολουθοντας μια πατριωτική πολιτική ανεβάζει τα εισοδήματα της χώρας και ούτε μια σφαίρα στην Μεσόγειο
    Περαστικα σας αριστεροφιλελεφτ
    Είμαστε το αύριο είσαστε το χτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)