Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Γέλασε και το παρδαλό κατσίκι με τον Μπίνο



 ΒΡΗΚΕ ΣΚΛΗΡΟ  ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ Ο ΑΔΩΝΙΣ



Τις ωραιότερες στιγμές τους απολαμβάνουν οι τοπικοί Νεοδημοκράτες. Δεν είναι μόνο ο Άδωνις Γεωργιάδης που προσφέρει άρτον και θεάματα, αλλά και ο απερχόμενος δήμαρχος Αλμωπίας. Μετά τις απέλπιδες προσπάθειες να αγκαλιάσει όλες τις τάσεις σχετικά με την Σύμφωνία  των Πρεσπών και το  πρόσφατο γιουχάισμα  στο Ξενιτήδειο για τις θέσεις του στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ από ομοϊδεάτες του, επέστρεψε  στη γαλάζια «στρούγκα»
Όχι μόνο παραβρέθηκε στα εγκαίνια της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας  το απόγευμα του Σαββάτου , ξεπέρασε ακόμα και τον παρόντα  Άδωνη Γεωργιάδη αλλά και τον ίδιο τον Μητσοτάκη.
Ζήτησε και από τους δύο  όταν η Ν.Δ.   γίνει κυβέρνηση να ακυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών  και να αποκαταστήσει την ιστορική αλήθιεια.
Μόνο που το ακροατήριο τον είχε ήδη ακυρώσει , ενώ οι περισσότεροι γελούσαν με τα τερτίπια και τον θεατρινισμό  του.

11 σχόλια:

  1. Μονο η νδ του σαμαρα ηταν εκει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαμαρικοι και κληρικοι μαζι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο Σαμαρικοι ηταν εκει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ γελάω με το site σας για ΄΄έγκυρη & έγκαιρη΄΄ ενημέρωση όπως γράφετε, αλλά δυστυχώς το μόνο που διαβάζω είναι σχόλια τύπου Facebook και καφενείου. Αυτό δεν είναι ενημερωτική ηλεκτρονική εφημερίδα φίλοι μου.... Καλό θα είναι ή να αλλάξετε την ονομασία της ιστοσελίδας σας ή να αρχίσετε να γράφετε όπως αρμόζει σε μια τηλεφημερίδα και αφήστε τα σχόλια στο κοινό. Διαφορετικά αγγίζετε το γελοίο με το τραγικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ρεζιλικια ήταν αυτά και με τον παπά αντάμα.ο Μπινος θυμήθηκε να βροντοφωναξει και να διορθώσει την πατατα στο ξενιτηδειο.γεμισε αλληλογλυφτες το εγκαίνιο βρε ουστ σας μάθαμε αυλοκολακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αληθεια που ειναι τα υπόλοιπα 6 μελή της ΔΗΜΤΟ, που ειναι η πολιτευτρια απο την Αλμωπια των τελευταίων εκλογων , που ειναι ο πρωην δημαρχος και νυν περιφερικος συμβουλος; μπινο σου τα χρεωνουν εσενα για τον αποκλεισμο τους,και στο ζευγαρι που εξ αθηνων πολιτεύεται στο νομο και κρυβεται απο την φωτογραφια και στα λουτρα και στο μοναστήρι,λες και αυτοι ειναι ξύπνιοι και μεις βλακες,.και ξερουμε οτι τους χρωστας την επιστροφή,του αργομισθου που έσερνε τα μυρια εναντιον σου, και τα εκανες γαργαρα και συ και αυτόσ για την αντιμισθία του αντιδημάρχου ,υπαρχουν τα βιντεο που θα βγουν στην στιγμη που πρεπει, Μπινο Δημητρη σε στηριξαμε, η αγνωμοσυνη πληρωνεται, κατι ψήνεται μεσα απο τους αγνους αγωνιστές που προδωσες, οσονούπω... θα ακουσθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Πέτρο Ζερζη ότι πεις....μας χρεώνεις τα πολιτικά σου παιχνίδια της τελευταίας 20ετιας. Ρε ουστ

      Διαγραφή
  7. Φυσικά θα έχει το παπαδαριό αντάμα Μοναστήρι- Δεσπότης= 0-0 Αλλά το πρόβλημά μας είναι άλλο!!!Πρέπει να λιμάρει τη γλώσσα του λίγο ο δήμαρχος της καρδιάς μας, γιατί όλοι σε καταλαβαίνουν καλέ οτι είσαι από το Γκαρέφι .Ντα πα ο Γκαρέφης ντεν μιλούσε τη Σλαβομακεντονική γκλώσσα εσσύ πώς τα έματες ετσι???? Γιαυτό βροντοφωνάζει και γλύφει όπου μπορεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο μόνος που αξίζει απο όλους αυτους τους καραγκιόζηδες (μπινος.Αδωνις.τζατσης) ειναι ο σεβαστος και παντα ταπεινος γέροντας Παΐσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)