Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Αλμωπός –Ν. Τρίγλια 2-0

 Καλύτερος και πιο ουσιαστικός ο Αλμωπός  νίκησε δίκαια την πολύ μαχητική Ν. Τρίγλια
που δεν το έβαλε κάτω σε όλη τη διάρκεια του αγώνα , αποδεικνύοντας ότι δίκαια  βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία.
Οι γηπεδούχοι είχαν το έλεγχο του αγώνα . Στο α΄ημίχρονο λίγες ήταν οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες
Ο Αλμωπός στο 15΄εκτέλεσε από καλή θέση φάουλ με τον Λαζ. Ελευθεριάδη, με την μπάλα να βρίσκει το τείχος.
Στο 30΄μετά από λάθος  στο χώρο του κέντρου  ο Σουάνης ξεχύθηκε στην περιοχή όπου τον πρόλαβε προσωρινά ο τερματοφύλακας  Μένιος αποκρούοντας με τα πόδια . Η μπάλα ξαναπήγε στον Σουάνη που την γύρισε στη περιοχή . Έδιωξαν οι αμυντικοί η μπάλα ξανά στον Σουάνη που σούταρε ψηλά άουτ. .
Στο 40΄ο Τσαπάρι  από δύσκολη θέση πλάγια αριστερά από κοντά έπιασε φαλτσαριστό σουτ , μακρυά όμως από την εστία  προς το κέντρο της Περιοχής.
Στο β΄ημίχρονο ο Αλμωπός μπήκε αποφασιστικά .
Στο 50΄ο Προύντσης μετά από ωραίο συνδυασμό έκανε το 1-0.
Στο 55΄οι παίκτες του Αλμωπού συνδυάστηκαν καταπληκτικά. Ο Μεντής από αριστερά γύρισε στον Ξόμφλιο , που με σουτ στη κίνησε πέτυχε ωραιότατο γκολ και 2-0.
Από κει και πέρα οι φιλοξενούμενοι πίεσαν  , αλλά δεν μπόρεσαν να καταφέρουν τίποτα το ουσιαστικό , αφού ο Αλμωπός έλεγχε  όλες τις γραμμές .
 Διαιτητής  Πολυχρονίου ( Πρέσπαρης, Σιδερίδης ) Καστοριάς , μέτριος

ΑΛΜΩΠΟΣ : Μένιος, Αργυρίου,Λαζ. Ελευθεριάδης, (81΄Κιουλτζόπουλος  ) Σαμαρόπουλος, Προύντσης ,  Τσαβάρι  ( 57΄Στάμπιλε ), Ασλαμπάνογλου, Κυριακίδης (85΄ιωάννου), Μεντής, Ξόμφλιος ( 80΄Στογιαννίδης)
Ν. ΤΡΙΓΛΙΑ : Παλαβράκης, Ζώτος, Λίόνης  , Σγουρής ( 60΄Καρατζόγλου), Μπέσσας (81΄Κεχαγιάς) Μουντζίκος ( 1΄Μενεγκέλι) ,Σουάνης, Σαρβανίδης, Σταυρόπουλος, Ντούγκα, Πάλλας (81΄Βελισσάρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)