Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Αστυνομικές πηγές στο ΑΠΕ: Άτομα του ακροδεξιού χώρου προκάλεσαν τα επεισόδια στο Σύνταγμα


"Η εκτίμησή μας είναι ότι τα άτομα που
προκάλεσαν τα επεισόδια κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου στην πλατεία Συντάγματος ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο. Ήταν αδύνατο να παρεισφρήσουν στη συγκέντρωση αντιεξουσιαστές, από τα Προπύλαια, όπου είχαν πραγματοποιήσει αντισυγκέντρωση. Οι αντιεξουσιαστές αμέσως μετά το τέλος της συγκέντρωσής τους κατευθύνθηκαν προς τα Εξάρχεια".
Αυτά τόνισαν, πριν από λίγο, στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πηγές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.


   Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Ανακοίνωση για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που πραγματοποιείται στην πλατεία Συντάγματος εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.
“Από ώρα 14:00 σήμερα (20-01-2019) πραγματοποιείται εκδήλωση με τη συμμετοχή περίπου εξήντα χιλιάδων (60.000) πολιτών στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος. Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής λαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, τροχαίας και τάξης για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης” σημειώνεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει:
“Για την εκδήλωση αφίχθησαν στην Αττική 326 λεωφορεία, από τα οποία 253 από τον σταθμό διοδίων Αφιδνών, 71 από το σταθμό διοδίων Ελευσίνας και δύο από την Κρήτη. Τα λεωφορεία φυλάσσονται από αστυνομικές δυνάμεις σε χώρους στάθμευσης”.

πηγη   enikos

1 σχόλιο:

  1. O αφρικανός στην φωτογραφία ήταν ακροδεξιός; Αίσχος και πάλι αίσχος , η ακροδεξιά είναι πολύ δημοκρατική μπροστά στο φασισμό της κυβέρνησης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)