Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Στέλνει στο σκαμνί όλους τους προκατόχους του ο Μπίνος

ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΙΝΑΝ ΡΕΥΜΑ
 ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
 ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΔΩΡΕΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ

ΕΝΟΧΛΕΙ TON  ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟ 
ΔΗΜΑΡΧΟ  ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ο ΑΠΛΟΣ
 ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 



Σε δικαστικές περιπέτειες βάζει ο σημερινός δήμαρχος Αλμωπίας  όλους τους προκατόχους , επειδή διευκόλυναν μεταξύ άλλων τα τηλεοπτικά κανάλια να εκπέμπουν στην Αλμωπία , παρέχοντας τους στέγαση και ηλεκτρικό ρεύμα για να λειτουργούν. Να σημειωθεί ότι μέχρι πριν  τρία χρόνια δεν υπήρχε άλλος τρόπος  να καλυφθεί τηλεοπτικά η Αλμωπία ( κατά 90%)  και ο Δήμος προκειμένου να διευκολύνει την λειτουργία των καναλιών  και τους δημότες να μπορούν να βλέπουν δωρεάν τηλεόραση , προέβει στις συγκεκριμένες διευκολύνσεις.
Ο σημερινός δήμαρχος όμως για διάφορους λόγους ( και λόγους ότι μπορεί να τους έχει ομήρους για να τον στηρίξουν στις εκλογές ) τους  έβαλε όλους σε περιπέτειες  για το αυτονόητο.

3 σχόλια:

  1. oti tou sumferei kanei gia ton falakro pou efage thn anatolikh almopia mougka kopree

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έιγκιντίιιιιιιιιι κούτρε μήτρεεεεεεεεεεεεεε
    Ήρωες θα τους κάνεις. Τι περίμενες; ν' αφήσουν τον κοσμάκη χωρίς τηλεόραση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπινακι οτι και να κανεις, οτι και να σοφιστεις... ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ. μπινακι το παιχνιδι της εξουσιας σε τρελανε και σε βλεπω ως... ΜΑΔΟΥΡΟ στην Αριδαια. Το "μπινακι" γραφεται έτσι γιατι εισαι πολυ μικρος.
    Δεν σου πρεπει το "Μ". Μονο με το "μ" μπορεις να γραφεις το ονομα σου.
    Η εκλογή σου στο αξιωμα του δημαρχου λειτουργησε σαν εγκεφαλικος τραυματισμός, που πιθανως σου προκαλεσε πολλες ΧΡΟΝΙΕΣ ΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ. που οδηγουν ξερεις σε κρίσεις μνημης, αλλοιωσης σκεψης και συναισθηματων και αυτες σε πραξεις αταξιας. Προσοχη λοιπον. Δεν σε γνωριζω, αλλά παρακολουθω τις ενεργειες σου που αγγιζουν την περιοχή μου. Σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα, αλλα οχι αλλη θητεια. φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)