Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Σε ιδιώτες τα Λουτρά Πόζαρ

Σε χέρια ιδιωτών θα περάσει όλη η εκμετάλλευση των Λουτρών , σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του Προέδρου της


Στο πρότυπο της λειτουργίας του Αναψυκτηρίου,που θεωρείται άκρως επιτυχημένη,  έχει καταλήξει ο δήμαρχος  Αλμωπίας και Πρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ.

Να δοθεί δηλαδή η εκμετάλλευση των υπόλοιπων κομματιών της επιχείρησης σε ιδιώτη  , ή όμιλο ιδιωτών , ο οποίος και θα την λειτουργήσει μετά από σχετική δημοπρασία. Έτσι ο Δήμος  κατά την άποψή του ,θα έχει μόνο καθαρά κέρδη από τα Λουτρά και δεν θα εμπλέκεται  με την λειτουργία, προσωπικό , έξοδα κλπ.
Οι συζητήσεις ήδη με ενδιαφερόμενους φέρονται να  είναι προχωρημένες , αλλά είναι βέβαιο ότι δεν προλαβαίνουν  μέχρι τις εκλογές .  Διότι οι έμμεσες απόπειρες με συσκοτισμένες αλλαγές καταστατικού  που επιχειρήθηκαν  έπεσαν στο κενό. Για τον λόγο αυτό είναι διατεθειμένοι  να δώσουν και αυτοί τον αγώνα τους για να κερδίσει τις εκλογές ο σημερινός δήμαρχος, με πολλά άλλα νέα πρόσωπα που   συντονίζονται με το σχέδιο τους. Στη συνέχεια ομάδα νομικών θα αναλάβει να αμφισβητήσει το υπάρχον καταστατικό και καθεστώς και να προχωρήσει στις απαιτούμενες αλλαγές.Σύντομα θα φανεί τι ισχύει και τι όχι.

3 σχόλια:

  1. Αμ, τα λέγαμε, δεν τα λέγαμε να πω;
    Από τη στιγμή που τα λουτρά μπήκαν στο υπερταμείο ήταν επόμενο ότι θα συνέβαινε κι αυτό...
    Τον ήπιαμε πατριώτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι'αυτό έβαλαν τις μπάρες οι μπινεδες νάνε έτοιμοι για τα κοράκια ????? Ας ελπίσουμε αλλο κακο να μήν μας βρει.??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΗΛΙΘΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)