Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Κοράκιασαν στο Τσάκο







Ούτε τον χειμώνα φαίνεται ότι δεν είναι σε θέση να διασφαλίσει πόσιμο νερό η ΔΕΥΑ  Αλμωπίας.
Παρά την χρυσοπληρωμένη προπαγάνδα της , η πραγματικότητα την διαψεύδει η πραγματικότητα . Αυτή τη φορά  ήρθε η σειρά των Τσάκων . Αφού άφησε τον κόσμο να στερηθεί το νερό εξέδωσε μια ανακοίνωση για τα μάτια του κόσμου που λέει:

 Η Δημοτική Επιχείρηση  Ύδρευσης Αποχέτευσης  Αλμωπίας ενημερώνει τους καταναλωτές της Τ.Κ. Τσάκων ότι, λόγω βλάβης στην κύρια γεώτρηση της Τοπικής Κοινότητας , η υδροδότηση των οικισμών     Τσακώνων , Χρύσας και της Ροδονιάς θα πραγματοποιηθεί από την παλιά γεώτρηση η οποία είναι επιβαρυμένη με αυξημένη ποσότητα αρσενικού για όσες μέρες διαρκέσουν οι εργασίες επισκευής της κύριας γεώτρησης.
            Παρακαλούμε, μην χρησιμοποιείτε για πόσιμο το νερό του δικτύου σας από σήμερα Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 μέχρι νεότερης ανακοίνωσης της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας.

Στο μεταξύ σύμφωνα με διαμαρτυρίες κατοίκων , δεν έχουν νερό , έστω και μολυσμένο ούτε και το Σάββατο  Τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν προβλήματα και σε άλλες περιοχές. Τελικά η  παρούσα δημοτική αρχή  δεν είναι σε θέση να διασφαλίσει ούτε το αυτονόητο. Το πόσιμο νερό.
          

1 σχόλιο:

  1. Νταβατζιλίκι ,ρεμούλα ,βρήκαν και δουλεύουν το κοσμάκη! μία βδομάδα χωρίς νερό τρία χωριά ,στον διάολο είναι πολύ λίγο ? ισχύει και για εσένα προεδράκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)