Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Κλαίει για τον Δ. Πασόη ο Μπίνος




Παναγία μου , πως κλαίει έτσι για τον Πασόη;
«Κροκοδείλια» δάκρυα χύνει για τον Δημήτρη Πασόη ο απερχόμενος και για κακή τύχη του τόπου δήμαρχος Αλμωπίας.
  Αυτή την φορά σε συνεργασία με την «κίτρινη» γκεμπελίστικη ομάδα του μέσα από το ποικιλοτρόπως και παρανόμως επιδοτούμενο προσωπικό του ηλεκτρονικό όργανο ,  ρίχνουν μαύρο κλάμα για τις δυσκολίες που βλέπουν ( και που επιθυμούν σφόδρα ) ότι  δήθεν αντιμετωπίζει ο ….Δημήτρης Πασόης για την συγκρότηση ψηφοδελτίου  για τις εκλογές . Θρηνούν επειδή πιστεύουν ότι  τον εγκαταλείπουν παλιοί του συνεργάτες.
Αντί να κοιτάνε το μαύρο χάλι τους που  ακόμα και οι πληρωμένοι μισθοφόροι τους εγκαταλείπουν ασχολούνται με τον… Πασόη. 
Μάλιστα στο ίδιο πανικόβλητο δημοσιέυμα ο Μπίνος σχίζει τα ιμάτια του από οργή επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ , δηλωσε την υποστήριξη του προς τον Δ. Πασόη , εκθέτοντας έτσι την αγαπημένη του Θεοδώρα που του είχε υποσχεθεί υποστήριξη. Έτσι πήγαν τζάμπα τα χατίρια και τα ρουσφέτια που της έκανε με διάφορες προσλήψεις, αφήνοντας εκτός άλλους που είχαν μεγαλύτερη ανάγκη για δουλειά. 

Είναι ίσως το τελευταίο θεατρικό σχήμα (Δήμαρχος και εναπομείναντες αυλοκόλακες) που προσφέρει γέλιο στους κατοίκους της Αλμωπίας.
Δεν μένει παρά να διοργανώσουν ειδική εκδήλωση   για ομαδικό κλάμα  για όσα  αντιμετωπίζει ο Δ. Πασόης





4 σχόλια:

  1. ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕ Η ΘΟΔΩΡΑ. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ. ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΟΥΤΡΕ ΠΕΤΡΕ...ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάλανε και λεωφορείο να κατέβει η παρέα τους εκλογές έχουμε πρέπει να έχει μούτρα τρομάρα του εκεί στην απομόνωση. Τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος χρειάζεται υποψήφιο για τον συνδυασμό του εδώ είμαι... 20 χιλιάρικα θέλω μόνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)