Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Οι « μισθοφόροι» υποψήφιοι με το απερχόμενο δήμαρχο Αλμωπίας


Τους « μισθοφόρους της καρδιάς του» πιέζει ο απερχόμενος δήμαρχος Αλμωπίας για να είναι υποψήφιοι μαζί του.
Μέχρι τέλος του μήνα πρέπει να επιλέξουν αν θα είναι υποψήφιοι οι ίδιοι μαζί του ή στενά συγγενικά τους  πρόσωπα. Πρόκειται για αυτούς που προσέλαβε  ο ίδιος ως ειδικούς συνεργάτες , με υψηλές αμοιβές. Οι μισοί από αυτούς όμως φέρονται να του κάνουν νερά καθώς έχουν μπροστά τους όλο τον χρόνο για πολιτική καριέρα και θα την ήθελαν να την κάψουν με μια πιθανή υποψηφιότητα μαζί του , καθώς βλέπουν ότι  το παιχνίδι το έχει χάσει  προ πολλού. Ελπίδες έχει μόνο στην Ανατολική Αλμωπία , όπου θεωρεί ότι του χρωστάει πολλά πρώην Δήμαρχος επειδή ουσιαστικά του χάρισε εκατοντάδες χιλιάδες  ευρώ  , επειδή «πάγωσε» την διεκδίκηση καταλογισμών που  του είχε γίνει . Παράλληλα πιστεύει ότι μέσα από την υποψηφιότητα δικού του ανθρώπου ο πρώην δήμαρχος θα «ελέγχει» τον Δήμο, αλλά θα μπορέσει όπως πιστεύει να δείξει την πολιτική του δύναμη, εκτιμώντας προφανώς ότι ο κόσμος ξεχνάει ή ότι επιβραβεύει όσους βάζουν χέρι στα ταμεία των Δήμων.
Τις επόμενες ημέρες θα επιχειρήσει επικοινωνιακά να πείσει την κοινή γνώμη ότι οι όλοι όσοι προσλήφθηκαν με πλουσιοπάροχες παροχές , ι είναι  ικανοί και χρήσιμοι  για τον τόπο, προκειμένου να μετριάσει όλους  τους σκεπτόμενους κυρίως  ψηφοφόρους  του  ‘Ηταν  δηλαδή  χρήσιμοι και δεν προσλήφθηκαν  επειδή ήτα γόνοι επώνυμων ανθρώπων του χώρου, η επιβλήθηκαν από συγγενείς του ή κομματικές φράξιες η αποσκοπούσε  να τους χρησιμοποιήσει  στις εκλογές επιβαρύνοντας τον Δήμο με πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ. Άλλα τόσα αυτά που χάρισε σε πρώην ομογάλακτο πρώην Δήμαρχο στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου, σπατάλησε  ένα εκατομμύριο ευρώ,  .
Επιφυλάξεις εκφράζουν μόνο κάποιοι ποιο ψύχραιμοι , που θεωρούν ότι αν προχωρήσει ένας τέτοιος σχεδιασμός τότε θα ανοίξουν πολλοί ασκοί του Αιόλου, από πολλά μέτωπα. Κυρίως θα επικαιροποιηθούν  και αναμοχλευτούν όλες οι ατασθαλίες στο πρώην Δήμο Εξαπλατάνου και όποιον πάρει ο χάρος. Από την άλλη οι επιλογές αυτές φαίνονται ως μονόδρομος καθώς δεν μπορεί να βρει υποψήφιους για τον συνδυασμό  του

3 σχόλια:

  1. Ας τολμήσει ο πρώην Δήμαρχος της ανατολικής Αλμωπίας ,να μετρήσει πόσα κουκιά του έμειναν,μετρημένη στα δάχτυλα είναι,το κέρδος του είναι ότι βόλεψε τον γαμπρό του ,γενικός γραμματέας του Δήμου ή της παράταξης ;άσε που θα είναι κατά τα φαινόμενα στην ψειρού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εχουν δικαιωμα για υποψηφιοτητα οι ειδ. Συμβ. Ουτε ο Γ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουλάχιστον αυτοί απέδειξαν την αξία τους στην αγορά εργασίας... και είναι νέα πρόσωπα, όχι δεινόσαυροι τεμπέληδες πολιτικάντηδες. Όσοι είναι νέοι με όραμα και γνώσεις καλώς να ορίσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)