Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Περίεργες απ ευθείας αναθέσεις της ΔΕΥΑ Αλμωπίας


ΑΓΝΟΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Ιδιαίτερη ευαισθησία προς την Έδεσσα δείχνει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας.
Η απ ευθείας αναθέσεις σε εταιρία της Έδεσσας , έχει προκαλέσει όχι μόνο την οργή τοπικών επιχειρήσεων , αλλά και συνεργατών του , που βλέπουν πλέον ότι κάτι δεν πάει καλά . Είναι δε χαρακτηριστικό ότι από την συγκεκριμένη εταιρεία προμηθεύτηκε μέχρι  και ηλεκτρολογικό υλικό , αν και δεν είναι το κύριο αντικείμενό της. Μπορεί να εξηγήσει ο Δήμαρχος πως αντιλαμβάνεται την στήριξη της τοπικής αγοράς , αλλά και τι είδους διαφάνεια  και τυχόν  κέρδος για  τον Δήμο , είναι αυτές οι απ  ευθείας αναθέσεις; Κάθε εξήγηση προς τους δημότες της Αλμωπίας επιβεβλημένη. Διαφορετικά  δικαιολογούνται όλα τα σχόλια που κυκλοφορούν  για περίεργες συμπεριφορές ή και συναλλαγές.
Και όλα αυτά την στιγμή που η ΔΕΥΑ ισχυρίζεται ότι είναι στα πρόθυρα της κατάρευσης , αλλά και στέλνει σωρηδόν τις υποχρεώσεις των καταναλωτών  στην εφορεία.
Με ποιο ηθικό δικαίωμα συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο ο πρόεδρός της;

5 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΕΡΔΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.Η ΑΛΜΠΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΥΤΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ.Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΡΑΓΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αγράμματος δεν εχει κολλησει ουτε 1 ενσημο στο βιογραφικο του, εσενα θα σκεφτει επιστημονα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασχαλίδης Γιάννης14 Ιανουαρίου 2019 στις 10:04 μ.μ.

    Πραγματικό τσιφλίκι, το τετράγωνο του διαβόλου: πρόεδρος ΔΕΥΑ –Δήμαρχος – διευθυντής ΔΕΥΑ – εργολάβος και προμηθευτής. Ανώνυμε για ποιόν επίτροπο μιλάς όλες οι εποπτεύουσες αρχές είναι μιλημένες ………και με αποδείξεις. Πασχαλίδης Γιάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΔΕΥΑΑ προσέλαβε δικηγόρο από Θεσσαλονίκη. Το ξέρει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EΔΩ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΘΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)