Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Τρέμει τον ίσκιο του ο Φον Δημητράκης



 Η μεγάλη των κατασκόπων του Μπίνου .....επιτυχία. Γελάνε και οι πέτρες μαζί του










ΧΛΩΜΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
 ΤΟΥ Δ. ΒΕΣΚΟΥ



ΠΙΑΣΑΝΕ THN  ΒΡΩΜΙΚΗ   ΔΟΥΛΕΙΑ
ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ


 Αντί να ασχοληθεί με τα καθήκοντά του και να συμμαζέψει την καθημερινότητα  που πάει από το κακό στο χειρότερο, ο απερχόμενος και δυστυχής  δήμαρχος Αλμωπίας , ασχολείται με την κατασκοπία φίλων τε και εχθρών.

Στο δημοδίαιτο ηλεκτρονικό του φερέφωνο δημοσίευσε φωτογραφία του Δημήτρη Βέσκου με τον Νίκο Παρούτογλου που έπιναν καφέ σε κεντρική καφετερία  της Αριδαίας θεωρώντας ότι έτσι τους …εκθέτει. Ο κοκορόμυαλος και απελπισμένος δήμαρχος έδωσε εντολή στους πληρωμένους συνεργάτες του να βγάλουν την φωτογραφία , να την δημοσιεύσουν και να αρχίσουν τα σχόλια. Οι αδίστακτοι πληρωμένοι συνεργάτες του επιδόθηκαν σε σχόλια κατά του Δημήτρη Βέσκου , θεωρώντας ότι μπορούν να τον αποδυναμώσουν , διότ5ι έχει συνταχθεί με το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Μπάτση που καθημερινά ισχυροποιείται και γίνεται το πρώτο φαβορί στην ερχόμενη δημοτική αναμέτρηση.  Εκείνο που κατάφεραν ήταν να γίνουν οι ίδιοι ρεζίλι , καθώς στην βιασύνη και την αγωνία  και την ασχετοσύνη τους τα έκαναν για μια ακόμα φορά πατάτες .
 Απέδειξαν και στον πιο αδαή πόσο φοβούνται τον Δ. Βέσκο. Μάλιστα σε μία δημόσια εμφάνιση  και την στιγμή τόσο αυτός όσο και ο Νίκος Παρούτογλου είναι ακόμα εν ενεργεία   δημοτικοί σύμβουλοι.  
Σύμφωνα με πληροφορίες εναπομείναντες σύμβουλοι του Μπίνου , δυσαρεστήθηκαν έντονα , καθώς βλέπουν τον υπό προθεσμία αρχηγό τους να μην βάζει μυαλό και να συνεχίζει τις ίδιες βλακείες  σε πιο έντονο ρυθμό μάλιστα. Δεν αποκλείεται σύντομα να πάρουν το καπελάκι για άλλες πολιτείες. Είναι χαρακτηριστικό αυτό που λέει σύμβουλος του Μπίνου

« Περιμένετε  λίγες μέρες και θα τρίβετε τα μάτια σας.

14 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΙΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ .ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΡΙΨΙΜΟ ΔΑΚΡΥΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ.ΥΠΟΜΟΝΗ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΘΑ ΠΕΤΑΝ ΑΕΤΟ.ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΠΙΝΟΣ Η ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρώτησε τον φωτογράφο του μια και το παίζει δημοσιογράφος

      Διαγραφή
  2. Το φοβούνται το Μπατση τελικά. Τα τσιράκια του μπινου και οι απέναντι νέο δημοκράτες η νέα κλίκα κάνει το φωτορεπορταζ γραμματεις και Φαρισαίοι πάντως όποιον και να ρωτήσεις λένε τα καλύτερα για αυτό το παιδί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας υποθεσουμε οτι ο Μπατσης ειναι υο καλυτερο παιδι που εκανε εργο και εχει θεληση και θα δωσει πολλα για τον Δημο και και και...να ρωτησω εγω τωρα, γιατι παραιτηθηκε τελικα απο την παραταξη του Μπινου τι συναιβει; Τι γνωσης εχει ο Μπατσης να αναλαβει τον δημο; Πως θα σταθει ο Μπατσης σε μια ημεριδα; Στα δημοτικα συμβουλια κατι αλλο περα απο υο χωριο τους δεν ηξερε να πει..ειναι πολυ θετικο το να εισαι καλο παιδι αλλα το να αναλαβεις ενα ποστο πρεπει να εχεις γνωσεις...αν ειναι να θεωρουμε καποιον μονο καλο παιδι για να βγει δημαρχος ας τον παρουμε ενα ποδηλατο καλυτερα...ας κατεβει για προεδρος στο χωριο του μεχρι εκει κανει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε μια ημεριδα θα τους μιλησει για τις συσταδες και το δασος των Προμάχων. Για τις λακουβες στους δρομους των υλοτομων και για την επικινδυνοτητα της δουλειας. Για τις παλέτες ,τα τελαρακια , τα βουβα . Α ναι! Επίσης ξερει να τους πει πως χορευευται η μπαϊτούσκα. Και μετα θα αρχισει τα τσιπουρα.

      Διαγραφή
    2. Ενω ο Μπινος;ξέρει το πιστεύω και να βγαίνει φωτογραφιες.

      Διαγραφή
  4. συζητησαν δημοσια και φιλικα δυο δημοτικοι συμβουλοι ισως για ολα τα θεματα και για τα προεκλογικά τους, ε και ? εγκλημα ειναι ή ειναι κατι κακό ? γιατί τοση πρεμούρα ? για εμενα ειναι θετικο και καλα κανουν. πάντα μεσα απο την συζητηση και την ανταλλαγή αποψεων προκυπτει κατι θετικό και αυτό εμενα μου φτάνει. μπραβο τους για το δημοκρατικο τους ηθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος Βέσκος, ποιος Μπάτσης και ποιος Παρούτογλου ρε λαμόγιο; Όλοι μαζί δεν θα βγάλουν ούτε σύμβουλο. Ας ζήσουν το όνειρο τους μέχρι τις εκλογές και την επομένη ας γλύψουν εκεί που φτύνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρουτογλου 1600 Μπατσης 1100 Βεσκος 900

      Διαγραφή
    2. Ενώ ο φωτογράφος εχει3000 ψήφους στο τσεπάκι του ετσικαυχιεται

      Διαγραφή
  6. Ποια είναι τα πληρωμένα κοράκια του Μπινου????? Πείτε τα να τα μάθουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μέχρι τώρα είχαμε γιατρούς και καθηγητές και αποδείχθηκαν πολύ κακά παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάτι θα ξέρεις από γλύψιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ 3.27 ΚΑΙ 4.44 ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ . Ο ΚΑΝΕΝΑΣ .ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ.ΜΑΣ ΦΑΓΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)