Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ 23-2-2019






ΛΟΓΩ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΟΛΩΝ


ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ) ΠΟΥ ΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23-2-2019 ΑΝΑΒΑΛΟΝΤΑΙ.




 Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της  ΕΠΣ Πέλλας


                                                                          ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΠΟΣΟ

ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ Α.             ΑΡΗΣ     ΝΗΣΙΟΥ              1-            10                                                 
ΔΕΛΛΙΟΣ              Δ.       ΗΡΑΚΛΗΣΑ ΛΟΥΚΑ         1.            10
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ        Ι.        ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ       1.            10
ΤΟΥΤΖΑΡΗΣ             ΔΟΞΑΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ         1.            10

ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ 18-2-2019



ΤΕΡΖΗΣ Α.    ΝΙΚΗ                      ΑΞΟΥ                             1.            10
ΓΙΑΝΤΣΙΔΙΩΤΗΣ Κ.               ΑΕΚΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ          1.            10
               
Τα πρόστιμα των παραπάνω ποινών πρέπει να καταβληθούν στην Γραμματεία της Ένωσης Πέλλας μέχρι 4-3-2019.
-Βάσει των διατάξεων του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., επιβάλλει στον εκπρόσωπο του σωματείου ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ κ. ΣΙΑΜΟ Κ., ποινή έγγραφης επίπληξης, για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φύλλο Αγώνος του διαιτητή του αγώνα της 9-2-2019, μεταξύ των ομάδων ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ.

-Βάσει των διατάξεων του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., επιβάλλει στον υπεύθυνο Α’ βοηθειών του σωματείου ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ κ. ΚΑΖΟΓΛΟΥ Κ., ποινή έγγραφης επίπληξης, για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φύλλο Αγώνος του διαιτητή του αγώνα της 9-2-2019, μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ-ΑΕΚ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ

-Βάσει των διατάξεων του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., επιβάλλει στο σωματείο ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ, ποινή έγγραφης επίπληξης, για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φύλλο Αγώνος του διαιτητή του αγώνα της 10-2-2019, μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ-ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ 2000.

-Καλείται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., το   σωματείο ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ,  για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φύλλο Αγώνος του διαιτητή του αγώνα της 17-2-2019, μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ-ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ.
Η  παραπάνω απολογία πρέπει να περιέλθει στην Ένωση Πέλλας, με φροντίδα του σωματείου σας , σε χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από την λήψη της παρούσης.

-Καλείται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., το   σωματείο Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν ΠΕΛΛΑΣ,  για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φύλλο Αγώνος του διαιτητή του αγώνα της 17-2-2019, μεταξύ των ομάδων Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν ΠΕΛΛΑΣ-ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ.
Η  παραπάνω απολογία πρέπει να περιέλθει στην Ένωση Πέλλας, με φροντίδα του σωματείου σας , σε χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από την λήψη της παρούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)