Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Υπό πτώχευση η ΔΕΥΑ Αλμωπίας



Με τα δύο πόδια σχεδόν στην πτώχευση βρίσκεται η ΔΕΥΑ  Αλμωπίας.
Αυτό προκύπτει από την απάντηση του προέδρου της σε σχετική ερώτηση του Δημητρη Ασβστόπουλου. Αφού αρχικά προσπάθησε να βρει δικαιολογίες επειδή δεν έχει φέρει ακόμα τα στοιχεία  στο δημοτικό συμβούλιο  για να λάβουν γνώση όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, δεσμεύτηκε αυτό να γίνει σύντομα . Απαντώντας και μη απαντώντας για την βιωσιμότητα ή μη της ΔΕΥΑ ,είπε ότι σύμφωνα με την μελέτη που έγινε  μπορεί να καταστεί βιώσιμη , αλλά υπό προϋποθέσεις, χωρίς όμως να κάνει γνωστή έστω και μία. Τελικά έδωσε την εντύπωση ότι έτσι θα κυλήσει το όλο θέμα  και να αναλάβει την καυτή πατάτα η νέα διοίκηση του δήμου μετά τις εκλογές. Τόσο ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ αλλά και ο δήμαρχος   σε αποστροφές  των απαντήσεων τους παραδέχτηκαν ότι θα αποτελούν παρελθόν μετά τις εκλογές.

6 σχόλια:

  1. Γιατί άραγε όλες οι δημοτικές επιχειρήσεις πάνε κατά διαόλου;
    Ρητορικόν το ερώτημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Θεσσαλονικιό τον Δικηγόρο που προσέλαβε πως θα τον πληρώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ? 9.000 € ΚΑΙ 18.000 € ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΑΘΕΣΗ.ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ..ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ.ΔΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαζοί είναι να τα δώσουν; Όλοι κράζουν;
    Αλλά θαυμάζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΟΙ ΝΑ ΔΟΙΗΚΟΥΝ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)