Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Τιμωρίες από την ΕΠΣ Πέλλας


                                      
Οι  αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας  της  7-2-2019 έχουν  ως εξής.


ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ 7-2-2019
ΑΔΕΜΗΣ              Φ.           1327094                ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ                   ΔΩΡΟΘΕΑΣ                         1.            10
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Ι.          1264955                ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ 2000                                                            1.            10
ΣΥΡΩΚΑΣ             Β.            486240  ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ       ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ                          1.            10
ΤΣΑΠΚΙΝΗΣ         Σ.            1356182                ΑΡΗΣ                                     Π ΗΛΙΑ                                  1.            10
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ     Χ.            1372514                    «                                              «                                        1.            10
Τα πρόστιμα των παραπάνω ποινών πρέπει να καταβληθούν στην Γραμματεία της Ένωσης Πέλλας μέχρι 18-2-2019.

-Βάσει των διατάξεων του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., επιβάλλει στον υπεύθυνο Α’ βοηθειών του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ κ. ΠΑΛΙΚΟΓΛΟΥ Κ., ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους από κάθε επίσημο αγώνα του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ για χρονικό διάστημα είκοσι (20) ημερών, για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φύλλο Αγώνος του διαιτητή του αγώνα της 26-1-2019, μεταξύ των ομάδων ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ.
Η έναρξη της ποινής η 8-2-2019 και λήξη η 27-2-2019.
-Βάσει των διατάξεων του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., επιβάλλει στον εκπρόσωπο του σωματείου ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ κ. ΣΑΒΒΙΔΗ Χ., ποινή έγγραφης επίπληξης, για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φύλλο Αγώνος του διαιτητή του αγώνα της 3-2-2019, μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ-ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ.
-Καλείται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., ο   προπονητής του σωματείου Μ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Δ.,  για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φύλλο Αγώνος του διαιτητή του αγώνα της 6-2-2019, μεταξύ των ομάδων Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ- Μ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ.
Η  παραπάνω απολογία πρέπει να περιέλθει στην Ένωση Πέλλας, με φροντίδα του σωματείου σας , σε χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από την λήψη της παρούσης.
-Καλείται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., ο   υπεύθυνος Α’ βοηθειών του σωματείου ΠΟΝΤΙΑΚΗ Ν Κ ΒΡΥΣΗΣ  κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Ι.,  για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φύλλο Αγώνος του διαιτητή του αγώνα της 6-2-2019, μεταξύ των ομάδων ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Κ ΒΡΥΣΗΣ.
Η  παραπάνω απολογία πρέπει να περιέλθει στην Ένωση Πέλλας, με φροντίδα του σωματείου σας , σε χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από την λήψη της παρούσης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                     ΤΑ ΜΕΛΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                                     ΔΕΛΕΠΟΓΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

                                                                                                                ΤΟΠΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)