Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Έθεσαν σε λειτουργία τον υδροηλεκτρικό σταθμό των Λουτρών



ΟΙ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΩΡΊΕΣ
 ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ 
 ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ


 70 ΧΙΛ.ΕΥΡΩ




 Μετά την γενική κατακραυγή για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση με ευθύνη του προέδρου της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ και δημάρχου Αλμωπίας , που στοίχισε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, τέθηκε άρον-άρον προεκλογικά σε λειτουργία ο υδροηλεκτρικός σταθμός των στα Λουτρά Πόζαρ .  
 

Ο  υδροηλεκτρικός σταθμός  λειτουργούσε από την εποχή που την λουτρόπολη εκμεταλλευότανε ιδιώτης. Όταν περιήλθε στην τότε κοινότητα Λουτρακίου ο ιδιώτης ξήλωσε όλα τα υλικά και αχρηστεύθηκε. Η τότε κοινότητα έκανε προσπάθειες να ξαναλειτουργήσει με το παλιό καθεστώς αλλά δεν υπήρχε δυνατότητα,καθώς δεν έβρισκε ανταλλακτικά για την γεννήτρια. Αργότερα όταν άλλαξε η νομοθεσία ξεκίνησαν νέες προσπάθειες . Οι προηγούμενες πριν την σημερινή διοικήσεις,  προχώρησαν σχεδόν όλες τις διαδικασίες. Η σημερινή διοίκηση κινδύνεψε να χάσει την αδειοδότηση τουλάχιστον δύο φορές. Χρειάστηκαν οι τεράστιες προσπάθειες του Γιάννη Σηφάκη για να περισωθεί η κατάσταση. Όμως και πάλι λόγω κωλυσιεργιών και ολιγωριών του σημερινού προέδρου κινδύνεψαν και πάλι όλα να τιναχθούν στον αέρα. Μπροστά στην γενική κατακραυγή αλλά και την ανάδειξη του θέματος από το μπλοκ μας και το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ ,  δήμαρχος αναγκάστηκε να επισπεύσει τις διαδικασίες.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του δημάρχου , που επικαλείται σχετική μελέτη, ο σταθμός θα αποφέρει περίπου 70 χιλ, ευρώ. Ποσό που απώλεσε η επιχείρηση , αφού κανονικά έπρεπε να λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο.

5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΔΕ ΠΑΙΖΕΣΑΙ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ !!ΣΕ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΑΠΕΥΘΎΝΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γράψε εσύ πως είναι τα πράγματα , να τα δημοσιεύσουμε όπως θέλεις.Και λίγα γράψαμε
    Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η διοίκηση του Μπινου Χρήστου έβγαλε ολες τις άδειες κυρίες και κύριοι. Οι άδειες είναι δημοσιευμένες. Και οποίοι θέλουν μπορούν να τις δουν. Το τι έκανε ο Δημητράκης είναι ότι έβαλε απλά την πρίζα στο ρεύμα. Σιγά το πράγμα. Βέβαια ο Ζερζης και ο Πάσοης δεν το έκαναν και κάποιος θα μπορούσε να ζήτηση τα χιλιαρικα που χάθηκαν πίσω. Ντροπή σε αυτούς που δεν λένε ένα μπράβο σε αυτόν που έκανε το 95%. Πασχάλης Κοιος και Μπινος Χρήστος. Ο τωρινός δημαρχακος βάζοντας το ρεύμα στην πρίζα ζητά όλη τη δόξα. Δεν είναι χαζός ο κόσμος Δημητράκη. Μπράβο στον Μπινα το Γιάννη για τους αγώνες του. Κοροσιδης Δ. Από Γερμανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμα δει η ντορκα τι γραφεις για τον σηφακη θα σε διακορευσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4.03 Αν το έργο ήταν δικό σου θα είχες κάνη τα αδύνατα δυνατά για να λειτουργήσει έτσι ώστε να μην χάσης κέρδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)