Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο του... Πατούλη...

Είναι μόδα φαίνεται οι αυτοαποκαλούμενοι αυτοδιοικητικοί άρχοντες, αφού κάνουν το «αγροτικό» του σε μικρούς δήμους και περιφέρειες, να μπαίνουν στην κούρσα των των εκλογών για να...

διεκδικήσουν πιο μεγάλες δόξες, προπαγανδίζοντας μάλιστα το εξαίρετο έργο που έχουν επιτελέσει ήδη.

Λάθος. Ο λόγος δεν γίνεται για το «υψηλό» υποψήφιο της Αθήνας, τον κ. Μπακογιάννη, που αφήνει Καρπενήσι και Στερεά Ελλάδα για να... σώσει την Αθήνα και να στρώσει το χαλί για την πολιτική του καριέρα. 

Ο λόγος γίνεται για τον κ. Πατούλη, τον πολυδιαφημιζόμενο και αυτοπροβαλλόμενο δήμαρχο Αμαρουσίου, που διεκδικεί την Περιφέρεια Αττικής. Και για να μην πείτε ότι τον κακολογούν οι... κακετρεχείς συριζαίοι που θέλουν να στηρίξουν τη Ρένα Δούρου, ας ρίξουμε μια ματιά σε ρεπορτάζ του 902.gr (που μόνο φιλικό προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τη νυν περιφερειακή αρχή δεν το λες) με τον τίτλο «Γιατί σαπίζουν τα ασθενοφόρα στο γκαράζ του Δήμου Αμαρουσίου;».


«Τα σύγχρονα ασθενοφόρα που φαίνονται στις φωτογραφίες σαπίζουν εδώ και μήνες στο γκαράζ του Δήμου Αμαρουσίου, με ευθύνη του δημάρχου της πόλης και υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής με τη στήριξη της ΝΔ, Γιώργου Πατούλη, που σημειωτέον είναι και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Προφανώς πρόκειται για τα ίδια ασθενοφόρα που ο δήμαρχος, με την ιδιότητά του ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ, παρέλαβε τον Φλεβάρη του 2016 ως δωρεά από την Ομοσπονδία Εθελοντών Σαμαρειτών της Γερμανίας» αναφέρει το ρεπορτάζ του 902.gr.

Όπως τονίζει και η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιφέρειας Αττικής σε σχόλιό της, «τα ασθενοφόρα παραλήφθηκαν, οι κορδέλες κόπηκαν, οι φωτογραφίες γεμάτες χαμόγελα τραβήχτηκαν, τα παχιά λόγια ειπώθηκαν, οι φίρμες “Δήμος Αμαρουσίου” κολλήθηκαν στα ασθενοφόρα και τελικά μετά από τρία χρόνια, ο δήμαρχος κ. Πατούλης και υποψήφιος περιφερειάρχης, ο ορκισμένος εχθρός της "κακοδιαχείρισης", ακόμα δεν έχει καταφέρει να τα θέσει σε κίνηση, να τα λειτουργήσει προς όφελος του λαού της πόλης που διοικεί».

Ποιος απ' τους προστάτες θα μας προστατέψει;

«Ποιος απ' τους προστάτες θα μας προστατέψει, ποιος;» λέει ένα παλιό τραγούδι του Θωμά Μπακαλάκου. Και ακριβώς αυτό είναι που έρχεται στο μυαλό με όλα τούτα. Με τις χρυσοποίκιλτες δάφνες της επιτυχημένης τάχα θητείας εμφανίζεται ο κ. Πατούλης. Μπαίνει στον στίβο των περιφερειακών εκλογών υποτίθεται καλά προπονημένος από την προηγούμενη προϋπηρεσία στον δήμο. Λες και κρύβονται τα πεπραγμένα του, λες και δεν γίνεται φανερό ότι η αδυναμία στην εξυπηρέτηση των αναγκών ενός μικρού δήμου αποδεικνύει περίτρανα ότι -πίσω από το... χρυσό περιτύλιγμα- άνθρακες ο θησαυρός...

Παπαλάμπραινα

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)