Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Δεν άκουγε τον Γιάννη Ουργαντζόγλου ο ¨πολιτικός κηφήνας¨


 


Πονηρός ο απερχόμενος δήμαρχος έκανε πως δεν ακούει τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας  Θηριόπετρας  Γιάννη Ουργαντζόγλου ,
που τον αποκάλεσε  πολιτικό κηφήνα.
Ο κοινοτάρχης της  Θηριόπετρας είπε:

«Η δημοτική αρχή μοιάζει με κυψέλη που έχει μέσα μέλισσες αλλά  είναι άγριες .Η βασίλισσα είναι ένας κηφήνας. Ένας πολιτικός κηφήνας. Εδώ και δύο χρόνια φωνάζω για δύο κεραμίδια στη στέγη του δημοτικού σχολείου. Αυτό το δημοτικό σχολείο το φτιάξανε με ιδρώτα και κόπο οι παππούδες και οι προπάπποι μας.
Δεν μπορεί  κάποιοι να παίζουν παιχνίδια , επειδή έχουν απωθημένα στο πρόσωπό μου , να μας γράφουν. Μετά από πολλαπλές επικοινωνίες  αλλάξανε ένα καπάκι . Τους ευχαριστώ γιαυτό. Παρά τις υποσχέσεις δεν έχει γίνει τίποτε άλλο . Κάποια στιγμή από τις πολλές βροχές η στέγη είναι σίγουρο ότι θα πέσει.
Ο Γιαννης Ουργαντζόγλου κατήγγειλε και την συμπεριφορά του Αντιδημάρχου Στεφ. Αβραμίκα προς την Θηριόπετρα , την οποία χαρακτήρισε υποτιμητική.
¨Η μόνη φορά που ήρθατε , ήσασταν μεθυσμένος και θέλατε να με δείρετε. Αλλά έπρεπε να σας αφήσω να κάνετε την κίνηση , για να πάρετε το μάθημά σας για να με σέβεστε  και εμένα και το χωριό. »

4 σχόλια:

  1. δυνατές εκφράσεις από τον Κυριο Ουργαντζόγλου,περιμένουμε απάντηση από τον κύριο Αβραμίκα ,τον οποίο ουσιαστικά χαρακτηρίζει μεθύστακα.Ενδιαφέρον στοιχεία.Μια ερώτηση: ο κυριος Αβραμίκας όλον αυτόν το καιρό πληρώνεται με λεφτά του κόσμου για ποιές ακριβώς υπηρεσίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε τενεκέδες αγράμματους και αμόρφωτους σαν και εσένα και σαν το πρόεδρο τής Θηριοπετρας , δεν ασχολουμεθα.

      Διαγραφή
    2. !την ψήφο των τενεκεδων την θέλετε ομως

      Διαγραφή
  2. Γιατί ?θα έπρεπε,ένα τόσο φωτισμένο μυαλό σαν εσένα να μας δώσεις τα φώτα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)