Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Με ασταμάτητο Χουσεΐνογλου στον τελικό ο Α.Σ.Γιαννιτσά 5-1 τους Σαρακηνούς


 ¨Άλλος είχε το όνομα άλλος την χάρη,ο λόγος για τον Α.Σ. Γιαννιτσά που υποδέχθηκε την Θύελλα Σαρακηνών
στην ρεβάνς του ημιτελικού κυπέλλου Πέλλας.
Μπορεί η φιλοξενούμενη ομάδα να είχε το όνομα Θύελλα, άλλα πραγματική θύελλα στο σημερινό αγώνα ήταν η ομάδα των Γιαννιτσών, που «σκόρπισε» σε πέντε άνεμους την φιλοξενούμενη ομάδα, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου Πέλλας, περιμένοντας μια εκ των Εδεσσαϊκό -Αλμωπό.
Η ομάδα των Γιαννιτσών ήταν εντυπωσιακή ,  παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα των Σαρακηνών, κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 5-1 την φιλοξενούμενη ομάδα και πήρε με τον πιο ωραίο  τρόπο το εισιτήριο  στον πρώτο τελικό στην σύντομη ιστορία της ομάδας.
Από το πρώτο1 ‘έως το 90’ οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι είχαν κέφια και το τελικό 5-1 νομίζω ότι ήταν πέρα ως πέρα δίκαιο , ένα σκορ που θα μπορούσε να ήταν και ακόμα μεγαλύτερο.
Αναμφισβήτητα μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο νεαρός επιθετικός της ομάδας Χουσεΐνογλου αναμφισβήτητα κορυφαίος του αγώνα  που σημείωσε τα  4 γκολ από τα 5 της ομάδας και ταλαιπώρησε τα μέγιστα την άμυνα των Σαρακηνών σαφώς στο καλύτερο ματς του νεαρού επιθετικού στην ομάδα που έστειλε μήνυμα ότι το μέλλον του ανήκει.
Φάσεις και γκολ
6′ Φάουλ από δεξιά όπως επιτίθεται ο Α.Σ. Γιαννιτσά και λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, το εκτέλεσε ο Πέλκας με το αριστερό αλλά ο Ακριτίδης σε καλή θέση μπόρεσε να αποκρούσει.

10′ Γκολ ο Α.Σ. Γιαννιτσά,
Σε μια βαθιά μπαλιά ο Ζούρκος πήδηξε για κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Χουσεΐνογλου ο οποίος την έστρωσε και με ψύχραιμο συρτό σουτ έγραψε το 1-0 για τον Α.Σ. Γιαννιτσά.

17′ Ο Γκέσιος πέφτει με δύναμη πάνω στον Μπαμπαλή με τον αμυντικό των γηπεδούχων να σφαδάζει στο έδαφος. Δεν έδωσε κάποια κάρτα ο διαιτητής του αγώνα ο οποίος προχώρησε σε κάποιες συστάσεις στον παίκτη της Θύελλας.

19′ Γκολ  και πάλι με τον Χουσεΐνογλου

Ο Παντελίδης από αριστερά έβγαλε την σέντρα, η μπάλα απομακρύνθηκε στην δεξιά πλευρά και έφτασε στον Ζούρκο ο οποίος αφού προχώρησε μέχρι την γραμμή του άουτ, έβγαλε την συρτή μπαλιά και ο Χουσεΐνογλου με κοντινό πλασέ νίκησε για 2η φορά τον Ακριτίδη γράφοντας με αυτόν τον τρόπο το 2-0 για την ομάδα μας.

23′ ΓΚΟΛ για την Θύελλα Σαρακηνών με τον Γκέσιο.

Ολιγωρία στην άμυνα του Α.Σ. Γιαννιτσά σε ένα φάουλ από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον ανενόχλητο Γκέσιο ο οποίος σε κενή εστία έγραψε το 2-1.


29′ Μικρή διακοπή στον αγώνα, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ένιωσε ένα τράβηγμα στο δεξιό του μηρό και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

32′ Δοκίμασε να συνεχίσει ο Ακριτίδης αλλά δεν μπορεί και έτσι περνάει εκτός αγωνιστικού χώρου καταχειροκροτούμενος και στην θέση του πέρασε ο Γιαβάσης.

33′ Κίτρινη κάρτα στον Τσόρμπα Β. για παρεμπόδιση εκτέλεσης φάουλ.

34′ Εκτελέστηκε το φάουλ από τον Πέλκα, ο Χουσεΐνογλου πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

36′ Γκολ  και πάλι ο Χουσεΐνογλου (χατ τρικ)

Υπέροχη μπαλιά από τον Ζούρκο που έβγαλε τον Χουσεΐνογλου ανενόχλητο πίσω από την αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων και προχωρώντας μερικά μέτρα με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το χατ-τρικ κάνοντας το 3-1.

Αμέσως μετά το γκολ οι παίκτες των φιλοξενούμενων κινήθηκαν προς την επόπτρια να διαμαρτυρηθούν για το γκολ θεωρώντας ότι ο παίκτης του Α.Σ. Γιαννιτσά ήταν σε θέση οφσάιντ, με τον διαιτητή να παρεμβαίνει και να δίνει κίτρινες κάρτες.

45′ Νέα κίτρινη κάρτα για φιλοξενούμενο παίκτη, συγκεκριμένα ο Γκέσιος πήρε την κάρτα γιατί διαμαρτυρόταν στον β’ επόπτη για ένα άουτ καθώς θεωρούσε ότι έπρεπε να δώσει κόρνερ!


52′ Ο Χιντασέλι φεύγει στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων καλυπτόμενος αλλά ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι δίνοντας τον ως οφσάιντ!


61′ Δυνατό σουτ του Γκέσιου έξω από την περιοχή μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Γιώτας.

64′ Φάουλ για την Θύελλα περίπου 10 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή του Α.Σ. Γιαννιτσά, κακή η εκτέλεση πολύ μακριά από το τέρμα του Γιώτα.

67′ Γκολ και πάλι ο Χουσεΐνογλου!!!!

Καταπληκτικός σήμερα ο Φερίτ Χουσεΐνογλου έκλεψε την μπάλα από τον αντίπαλο αμυντικό και με ωραίο πλασέ  και με το 4ο προσωπικό του τέρμα δίνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στον Α.Σ. Γιαννιτσά.


79′ Ωραία κάθετη μπαλιά του Μουρίκι στον Χιντασέλι αλλά το σουτ του τελευταίου κατέληξε πολύ πάνω από το τέρμα του Γιαβάση.


88′γκολ με τον Θεοδωρίδη που βάζει το κερασάκι στην τούρτα της πρόκρισης.

Σε αντεπίθεση για την ομάδα μας βγήκαν 4 με 1 με τον Χιντασέλι να πασάρει στον Θεοδωρίδη που είχε όλη του την άνεση να κοντρολάρει και να σουτάρει σημειώνοντας το 5-1.


Ο Α.Σ. Γιαννιτσά επικράτησε με 5-1 σκορ της Θύελλας Σαρακηνών και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα θα πάρει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών Πέλλας με συνολικό σκορ 6-3!
Διαιτητής ήταν ο Μαυρίδης με βοηθούς την Κουπαράνη και τον Πίλτση.


Α.Σ. Γιαννιτσά (Καβακάς) Γίωτας, Reis, Παντεκίδης, Μπαμπαλής, Ιορδανίδης, Πέλκας, (88’Μπιγκάνος)Χιντασέλι, Μουρίκι,(85’ Συμεωνίδης) Χουσεΐνογλου(78’ Θεοδωρίδης), Ζούρκος, Παντελίδης(68’Παπαδόπουλος)



Σαρακηνοί (Τσαμαρδός): Ακριτίδης(32’Λ.Τ. Γιαβάσης) Ευφραιμίδης(80’ Θωμάς Γ.), Ρώσσης, Τσόρμπας Ε., Μελίσσης(20 Λτ’ Τσόρμπας), Γιαουτζής, Παπαδόπουλος, Γκέσιος, Φωτιάς, Γεωργίου, Θωμάς (60’Μποζίνης).
                                                                                     Γιώργος Χατζηχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)