Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Ρεσιτάλ απελπισίας και υποκρισίας από τον Δ. Μπίνο


Όταν τον έβγαλαν Δήμαρχο , ήταν καλοί και άξιοι. Τώρα που τον παράτησαν  δεν κάνουν και δεν σέβονται τους θεσμούς. Από τους 16 ζήτημα αν του έμειναν οι πέντε. Και αυτοί γιατί δεν έχουν που να πάνε



ΜΑΛΩΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥ ΕΦΥΓΑΝ 
Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ
ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ 
ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ 
και κλάμα ηΜάρθα Βούρτση


 Αντί να σιωπά και να προσπαθεί να βρει έστω και μια ψευτοδικαιολογία  για την φερόμενη επιθυμία του να είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος , ο Δημήτρης Μπίνος με ανάρτησή του στο fb  επιτίθεται σε πρώην συνεργάτες του που αποστασιοποιήθηκαν και ήδη προχωρούν στην συγκρότηση ενός αξιόμαχου  και αξιόπιστου συνδυασμού που ήδη έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλης μερίδας  του κόσμου.
Τους…μαλώνει και τους ζητά να εξηγήσουν στον κόσμο για ποιον λόγο έφυγαν από τον συνδυασμό και γιατί δεν παραιτούνται από τα πόστα που κατέχουν
Λες και ο ίδιος εξήγησε ποτέ στον κόσμο για ποιον λόγο θεωρεί τον Δήμο ιδιοκτησία του και έχει παραβιάσει μέχρι σήμερα τον μισό ποινικό , αλλά και ηθικό κώδικα.
Πιο « πεινασμένος» δήμαρχος δεν πέρασε από τον Δήμο. Ακόμα και τις επισκέψεις του στην τουαλέτα ήθελε και θέλει να τις πληρώνει ο Δήμος
Ουδέποτε εξήγησε στον κόσμο για ποιον λόγο έκανε Αντιδήμαρχο τον Χρήστο Χουρσόγλου που το είχε τσακίσει στα δημοτικά συμβούλια αλλά και δημόσια. Το είχε ρίξει στα τέσσερα και τον είχε  εξευτελίσει κατά φύσιν και παρά φύσιν.
Μη αντέχοντας άλλο τον δικαίωσε για όσα έλεγε ότι είναι ο χειρότερος δήμαρχος  και του έδωσε ότι επιθυμούσε.
Κατά τα άλλα  εγκαλεί τους δημοτικούς συμβούλους του που πήραν πανάξια τα πόστα και ανταπεξήλθαν με ψηλά το κεφάλι. Ακόμα  και δύο μήνες πριν τις εκλογεές διατρανώνει δημόσια τις απόψεις του για τον Δήμο . Νομίζει ότι είναι δικός του. Ιδιοκτησία του. Φέουδό του.
Ούτε την ύστατη στιγμή δεν δείχνει λίγα σημάδια μεταμέλειας και μιας απλής συγνώμης , επειδή χρησιμοποίησε τον Δήμο για ίδιον όφελος και όφελος στενών κολλητών του .   Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019

Ο υπερτατος υποκριτής και κατά κόρον ψεύτης  και δημόσια εμφανιζόμενος ως θεοσεβούμενος  δήμαρχος  κατηγορεί τους παλιούς συνεργάτες του  ότι «Διαφωνούν αλλά παραμένουν στις καρέκλες τους - Δήμαρχος Αλμωπίας: «Επέλεξαν τη φυγή, ευτελίζοντας τα πάντα»Ποιος μιλάει για ευτελισμό.
"Δυστυχώς εκλεγμένοι με τη Δημοτική Αρχή, ενώ διαφώνησαν, ποτέ δεν έκαναν γνωστούς τους λόγους, ούτε ανεξαρτητοποιήθηκαν και συνέχισαν να διατηρούν θέσεις και αξιώματα, απολαμβάνοντας προνόμια, ασκώντας μικροπολιτική και απέχοντας από οποιαδήποτε ενημέρωση θεσμική" Μιλάει για προνόμια αυτός που εκμεταλλεύτηκε τον Δήμο στο έπακρο, χωρίς ίχνος ντροπής.

Όπως ερμηνεύει η προσωπική του ηλεκτρονική  παλακίδα, που οδηγεί πράνομα το αυτοκίνητο του Δήμάρχου και έχει παράνομα κλειδί να μπαινοβγαίνει για  στο Δημαρχείο
«προφανώς, ο Δήμαρχος στη δήλωσή του αναφέρεται στον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ Κώστα Ζαχαριάδη, ο οποίος στηρίζει την υποψηφιότητα του Σάκη Χατζηδημητρίου, στον Πρόεδρο του ΚΕΚΠΑ Γιώργο Χατζηγιαννίδη, του οποίου ο αδερφός ανακοινώθηκε ως υποψήφιος του Χρήστου Μπάτση, στον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δημήτρη Βέσκο, ο οποίος στηρίζει την υποψηφιότητα του Χρήστου Μπάτση και πιθανότατα θα είναι υποψήφιος μαζί του και στον Αντιπρόεδρο του ΚΕΚΠΑ Τόλη Ουργαντζόγλου, ο οποίος έχει διαχωρίσει τη θέση του από το συνδυασμό με τον οποίο εκλέχθηκε.»

Πρόκειται για τέσσερα πρόσωπα, τα οποία παρότι έχουν τραβήξει άλλο δρόμο, δεν παραιτούνται από τις θέσεις τους.

Ο υπό κατάρρευση και στα πρόθυρα εγκεφαλικού Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος στη δήλωσή του αναφέρει:

«Από το Σεπτέμβριο του 2014, όταν οι πολίτες μου εμπιστεύτηκαν τη θέση του Δημάρχου, κατέστησα σαφές ότι η εντιμότητα και οι ηθικές αξίες ( σ.σ. πως τολμάει και βάζει στο στόμα του τέτοιες λέξεις;) θα είναι από την αρχή ως το τέλος της θητείας μου στο επίκεντρο της πολιτικής με οποιοδήποτε τίμημα.

Απευθυνόμενος στους συμπολίτες μου, θα ήθελα να πω ότι είναι γνωστό, πως ποτέ δεν έκρυψα τίποτε στη λειτουργία του Δήμου Αλμωπίας, προκειμένου και να είναι ενημερωμένοι και να νοιώθουν σίγουροι για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν στις εκλογές του 2014.( σ.σ. όχι άλλο κάρβουνο)

Δυστυχώς εκλεγμένοι με τη Δημοτική Αρχή, ενώ διαφώνησαν, ποτέ δεν έκαναν γνωστούς τους λόγους, ούτε ανεξαρτητοποιήθηκαν και συνέχισαν να διατηρούν θέσεις και αξιώματα, απολαμβάνοντας προνόμια, ασκώντας μικροπολιτική και απέχοντας από οποιαδήποτε ενημέρωση θεσμική.( σ.σ. Κοίτα ποιος μιλάει. Ο άνθρωπος είναι ανίατος)

Το τελευταίο διάστημα και λίγο πριν την εκ νέου ετυμηγορία των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου, άτομα που επέλεξαν τη φυγή, χωρίς να υπερασπιστούν την ίδια τους την παρουσία στην αυτοδιοίκηση, ευτελίζοντας τα πάντα, κλήθηκαν να υποβάλλουν την παραίτησή τους, ως μια αξιοπρεπή στάση, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.( αλήθεια από ποιον κλήθηκαν και πως; Ποιος κανονισμός προβλέπει και τι; Εκείνος που θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί με τόσο ψέμμα και υποκρισία , είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος. Που να βρει όμως το κουράγιο να το κάνει . Υπομονή θα το κάνει ο λαός. Και δεν θα τρίβει μόνο τα μάτια του , αλλά και άλλα σημεία του οπίσθιου… μεσαίου χώρου του)

Τους καλώ δημόσια για άλλη μια φορά, να αντιληφθούν ότι όλοι κρινόμαστε, όχι από τα λόγια, αλλά κυρίως από τις πράξεις μας, καθώς επίσης και να αναλογιστούν τις ηθικές αξίες και αρχές που πρέπει να υπηρετούν και να υποβάλλουν την παραίτησή τους. Το οφείλουν στην κοινωνία και στον κόσμο που τους ψήφισε».( Σ.Σ. Συγνώμη ξέρει τι λέει ο άνθρωπος; Επικοινωνεί με το περιβάλλον; Σε ποιον κόσμο ζει;)

5 σχόλια:

  1. Μας μιλάει για ήθος και νομιμότητα. Ποιος αυτός που πρόδωσε τους ψηφοφόρους του με την αλλαζονικη συμπεριφορά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογια,λογια, λιγο πριν το τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλαει και ο διπλοθεσιτης δημαρχος-προεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κερασάκι στην τούρτα είναι οτι κράζει τους "πρωην" συνεργάτες του που τον "αφησαν" στα κρύα των "Λουτρών"(!) την ώρα που βρίσκεται στο Αγιο Όρος. Ειρωνικό, έτσι; Θεολόγος/Δήμαρχος στο Αγιο Όρος και βγάζει χολή για συνεργάτες! Εξαιρετικά χριστιανικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ριξουμε μια ματια στην φωτογραφια διαπιστονουμε οτι. Οι μισοι και παραπανω συνηδοιποροι εχουν λακισει και οταν μια ομαδα τσακωνεται δεν τραβαει μπροστα με τιποτα ομως δεν πρεπει να βγαζεται αμεσως συμπετασματα γιατι υπσρχει πιθανοτητα ολο το εργο νσ ειναι στημενο με τον κλεισθενη που λιγοι το γνωριζουν απο ολους τους υποψηφιους δια τουτο δεν χρειαζεται εφησιχασμος απο τα αλλα ψηφοδελτια και μην ξεχνατε οτι ο λυκος και την τριχα του να χασει τα χουγια δεν ξεχνα και ο νοων νοριτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)