Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

‘Παιδομάζωμα¨από τον Μπίνο

 ΤΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ



Η κατάσταση για τον απερχόμενο δήμαρχο κάθε μέρα που περνάει , επιδεινώνεται και χειρότερα. Η αδυναμία του να βρει υποψηφίους τον ωθεί σε απελπιστικές κινήσεις. Οι υποψηφιότητες που έχει ανακοινώσει ως τώρα δεν μετράν ούτε για μια καλή.
Ήδη παρελθόν θα πρέπει να  θεωρείται και ο Σίμος Σωτηριάδης από τον συνδυασμό του δημάρχου , επειδή  κάνει ακριβώς τα αντίθετα  από αυτά που φέρεται να είχαν συμφωνήσει. Η μη αλλαγή νοοτροπίας και  τακτικής από τον δήμαρχο , αναμένεται να απομακρύνει και άλλους. Είναι ζήτημα αν από τους 16 που είχε εκλέξει θα παραμείνουν οι τρεις μαζί του ξανά ως υποψήφιοι. Ήδη φέρονται να αναζητούν διέξοδο. Αν δεν βρουν θα προτιμήσουν την…πολιτκή αγρανάπαυση.
 

13 σχόλια:

  1. εχει και μη εκλεγμενους που αυτοι τι φορα θα ειναι δυνατοι λεμονιδης στοικος δονικιδης που εχουν χαιρετισοι ηδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν τα στηριγματα σου, τα άτια σου, οι νεροκουβαλητές σου, σε μουντζώνουν και αποχωρούν απο τον συνδυασμό σου, δεν έχεις καμία τύχη. Το είδαμε με τον Σοντρα, που οταν του εφυγαν τα στηριγματα στραφηκε σε υποψηφιους των 30 εως 50 ψηφων και φυσιολογικά φουντάρησε (τωρα ακουμε οτι και παλι θα ειναι υποψήφιος, φυσικα το ποσοστό του θα είναι μολις 3%. Στον ίδιο ακριβώς δρόμο ειναι και ο Γιαννου με ακριβώς το ίδιο έργο, οπότε τακης και δημητρακης φουντογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Γιάννου πάντως εκλέγεται μόνο με το σακάκι του να αφήσει και να λείπει...

      Διαγραφή
    2. ta ιδια ελεγε και ο σοντρας και τον πηρε τον πουλο. Οταν κλείνει κάποιος κυκλος, οτι και να κανει καποιος δεν εχει σωτηρία. Οι δυο θητείες ειναι πολλές, αφού συνοδευτηκαν απο πολλές αμαρτίες και πολλά παρατράγουδα. Για τα αμέτρητα δεντρα και μονο που εκοψε μεσα στην πόλη, η τιμωρία του πρεπει να ειναι ανταξια των εργων του.

      Διαγραφή
  3. Μόνο στα παιδιά μπορεί να επιβληθεί έτσι πιστεύει και ο φωτογράφος του και Μέγας δημοσιογράφος από την άλλη είναι και ο διευθυντής των ΙΕΚ προσγειωμένος όμως ψάχνει την ωριμοτητα και όχι παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη φορα οι αμαρτιες των λουτρων κσι γρηγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο καλό πολιτικοί κηφήνες. Μπράβο Δήμαρχε σε παραδέχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παρακαλάνε με προσλήψεις να μαζέψουν ψήφους υπάρχουν και οι ευκολοπιστοι

      Διαγραφή
  6. Δήμαρχε όσο είναι νωρίς κάνε κρούση για μία θέση στο ψηφοδέλτιο του Μπάτση ,τον βλέπω γενναιόδωρο ,θα ανταποκριθεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα σαρώσει και πάλι ο Μπινος. Ηλικία φρεσκάδα γνώσεις άλλη νοοτροπία. Μετά το χάος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο νεωτατος ο αρχηγός.παιδαρελι ξανανιώσε

      με όλους αυτούς τους μικρούς κάτι σαν το δράκουλα πίνει αίμα νεων

      Διαγραφή
  8. Ποιός ηξερε βρε τόν αχαριστο πριν ποιός??? ούτε οι μαθητές τού????Των πηραν και τόν βαλανε δήμαρχο τελευταία στιγμή και ζυτος τους εφτυσε ολους καί τους δυαλισε. Καί ακούσουν ακούσουν θελθέ να ξαναεκλεγει κιολας ο αποτυχημένος οι αχρηστοι που βγενουν και βρίζουν όλους τους πρώην συνεργατες τους οι αχάριστοι οι τίποτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)