Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Η Αλμωπία στα χέρια των νέων



Έφτασε η ώρα ο Δήμος της Αλμωπίας να αλλάξει σελίδα.
Ήρθε η στιγμή, που όλοι μας οφείλουμε να στραφούμε στο μέλλον και να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο και τους συνανθρώπους μας.
Στόχος μας, η ορατή και φιλόδοξη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας. Θέλουμε να δώσουμε νέα πνοή στην περιοχή της Αλμωπίας, στην πόλη της Αριδαίας και στα χωριά μας.
Ο πήχης είναι ήδη ψηλά. Όμως, συλλογικά και από πλευράς τοπικής ηγεσίας, έχουμε αποτύχει οικτρά.
Στοχεύοντας στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, στην διευκόλυνση των πολιτών, στην κοινωνική καινοτομία: Θέλουμε να επαναφέρουμε την διαφάνεια, την αξιοκρατία και την νομιμότητα.
Χρειάζεται συλλογική εργασία και μεράκι. Προάγουμε την ευκαιρία για έκφραση, συμμετοχή, δημιουργικότητα χωρίς στεγανά. Στηρίζουμε τους τοπικούς φορείς και τις συλλογικότητες της περιοχής μας που δραστηριοποιούνται σε κοινωνικό, εθελοντικό, πολιτιστικό και αθλητικό επίπεδο. Τώρα μπορούμε να επιλέξουμε το καλύτερο. Δώστε την ευκαιρία στους νέους να βγουν μπροστά, αφήνοντας πίσω σκοτεινά πρόσωπα που με πράξεις και παραλείψεις έφεραν την Αλμωπία μας σε ένα άσχημο τέλμα.

8 σχόλια:

  1. Με ποιον θα εισαι υποψηφιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νεαρέ άρχισες να κουράζεις. Μη χάνεις το μέτρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΝΕΟΣ κ. ΠΑΡΟΤΟΓΛΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΑΙ, ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. νεαρε κοίτα να περάσεις κατω απο τον πχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νεαρέ τσαμπα καίει η λάμπα γιά την περιοχή μας... Κανένας δεν έχει πρόγραμμα και συγκεκριμενο χρονοδιάγραμμα για την τετραετία πού θα εκλεγεί.....Εν ταχύ τιποτα για την πολη τίς Αριδαίας τίποτα για την ανάπτυξη τής Ανατολικής Αλμωπίας τίποτα γιά τον τουρισμό ιδιως στα λουτρά και κυρίως τίποτα γιά για τους αγρότες και κτηνοτρόφους τίποτα για τον πραγματικό πολιτισμό....Δεν ειμεί κατραστοφολογος αλλά το υπαρχυπ συστημσ οπως είναι δομημένο δεν τραβάει.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ !!! ΜΟΝΟ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΑΚΙΑ ΕΙΣΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)