Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Ευαίσθητη σε όλα η ΕΛ-ΑΣ


Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΑμΕΑ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ!








Μια πού ωραία εκδήλωση,που σαν κύριο αντικείμενο είχε την αρωγή των Αστυνομικών στην προσπάθεια διευκόλυνσης της πρόσβασης των ΑμΕΑ, μέσα στην πόλη, διοργανώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής  στην αίθουσα της ΠΕ Πέλλας,σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων Άμεσα Έδεσσας.
Σε αυτήν,ο Αστυνόμος Β Κώστας Χριστοδούλου, ανέλυσε όλες  τις διατάξεις,που αφορούν την αρωγή στα ΆΜΕΑ, από πλευράς των Αστυνομικών. Η  Πρόεδρος του Συλλόγου Γεωργία Κικιδου, αφού συνεχάρη την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας για την πρωτοβουλία της αναφέρθηκε στα ειδικότερα θέματα των ΑμΕΑ, καθώς και στις εμπειρίες που είχε από άλλες χώρες  ότι αφορά την μετακίνηση αυτών των ατόμων μέσα στις πόλεις. Την εκδήλωση έκλεισε ο παραολυμπιονίκης Τάσος Τσίου, μιλώντας για τις δικές του εμπειρίες.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν Αστυνομικός Διευθυντής Πελλας Σπύρος Διογκαρης,ο Δήμαρχος Έδεσσας  ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας, η Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Αηδόνα, ο Διοικητής των Νοσοκομείων Πέλλας Χρήστος Σμιας.
Παρόντες οι βουλευτές Γιάννης Σηφάκης, Γιώργος Καρασμανης,ο  Διοικητής της ΙΙ Μεραρχίας Δημόκριτος Κωνσταντακος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέτρος Ζερζης,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φίλιππος Γκιούρος, δημοτικοί σύμβουλοι και πολύς κόσμος.

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΣΕ ΡΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)