Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Δεν συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές η Κατερίνα Μπαγκή



 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ


Μετά από  πρόταση  της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και προσωπικής συνεννόησης με τον κ. Χρήστο Γιαννούλη δέχτηκα να βοηθήσω  το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συμμετέχοντας στις περιφερειακές εκλογές ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.
 Όμως η καλύτερη δυνατή επίδοση  του ψηφοδελτίου του κυρίου Γιαννούλη στη Κεντρική Μακεδονία μάλλον δεν αποτελεί επιδίωξη και των αξιωματούχων του ΣΥΡΙΖΑ στην  Πέλλα,  οι οποίοι  έθεσαν ισχυρότατες ενστάσεις για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο.
 Κατόπιν τούτου δεν θα είμαι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό του κυρίου Γιαννούλη « Κοιτάμε Μπροστά» επειδή μάλλον κοιτάμε πίσω ακλουθώντας αναχρονιστικές πρακτικές που παραπέμπουν σε τοπικούς κομματάρχες τύπου ‘’ Γκόρτσου ‘’ και
‘’ Μαυρογιαλούρου’’!
Ο καθένας ας κριθεί για τις αποφάσεις του.....

11 σχόλια:

  1. Ποτε δεν ηταν προταση της Νομαρχιακης.
    Μονη της αυθαιρετα ανακοινωσε υποψηφιοτητα που ανακοινωνουν, ως γνωστον, οι επικεφαλης.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ εχει κεντρικη αποφαση να μην συμμετεχουν στα ψηφοδελτια συνεργατες στα γραφεια των βουλευτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΦΑΝΤΑΣΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ; ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΑΣΕΤΕ. ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΕΟΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΜΦΙΒΑΛΟΥΜΕ....

      Διαγραφή
    2. φιλε εγκρινω και επαυξανω. εχει κατι ανυπαρκτους γλυφτες στην νομαρχιακη που δεν αξιζει να ασχολεισαι

      Διαγραφή
  2. Ειναι λυπηρο και ανησυχιτικο.Διστυχως και ο ΣΥΡΙΖΑ,τους Ντοπιους,τους θελουν μονο για την ψηφο τους.ΑΙΣΧΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ; ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙΑ; ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗΣ !!!

      Διαγραφή
  3. Κατερινα δωσε για βουλευτης να καθαρισει το τοπιο απο καποιους οψιμους συριζαιους στην παει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι δυο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ στο νόμο πελλας είναι υπάλληλοι πολιτικού γραφείου βλέπε Μπόλαρη και βλέπε Σηφάκη γραφείο Αθήνα! Το ζόρι σας με τη Μπαγκη ήταν άλλο θα σας κατατρόπωνε κσι φοβηθήκατε μη γίνετε ρεζίλι! Κακώς ασχολήθηκες μαζί τους κατερινα δεν τους αξίζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με αυτή τη συμπεριφορά, ο συνδυασμός του Χ. Γιαννουλη δείχνει ότι δεν ειναι απλά στηριζόμενος συνδυασμός από το ΣΥΡΙΖΑ αλλά ελεγχόμενος συνδυασμός από το ΣΥΡΙΖΑ!! Δεν υπάρχει περίπτωση, αν πάρει την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, να λειτουργήσει υπέρ των πολιτών, θα λειτουργήσει υπέρ του κόμματος που το στήριξε. Αυτό όμως δεν ειναι ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση που προβλέπει ο νέος νόμος γι' αυτήν. Οι ντόπιοι Μακεδόνες ας μην γίνουν οι νεροκουβαλητές σε μια αυτοδιοίκηση που δεν τους στηρίζει και τους πετά σαν τη τρίχα από το ζυμάρι για να ικανοποίηση μόνο τα κομματικά της στελέχη που προφανώς διακατέχονται από ρατσιστικά κίνητρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είχατε μια προοπτική να σας ψηφίσουν τώρα στο 3%!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. τους πηρε χαμπαρι, οτι δεν αξιζουν, για τιποτα

      Διαγραφή

(3)