Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

ΑΠΟΨΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΟΚ

















Δημοτικό συμβούλιο και ραγιάδες του  χθες .
προσκύνησαν  τον ΠΑΟΚ σχετικά με το νέο Γήπεδο .
Τι είπαν όλοι ότι στην Τούμπα θα τρώμε με χρυσά κουτάλια αν γίνει το νέο γήπεδο .

Η περιοχή τάχα θα Νέα  Υόρκη    ,και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι μόνο που δεν έκλαιγαν χθες και προσκύνησαν  τον Ιβάν Σαββίδη ακόμη και ο εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε.
Άλλοι  θυμηθήκαν ότι μικροί πουλούσαν μαξιλαράκια, Ζαχαριάδης  έξω από το γήπεδο του Παοκ ενώ δεν έχει καμία σχέση με την περιοχή.
Ο δήμαρχος έγινε ποιο «ραγιάς» την ώρα που φεύγει δεν πειράζει μας είπε αν φύγει και ένα σχολειό .
ο Αντιδήμαρχος κύριος Παππάς ήταν ποιο Σαββίδης από τον Σαββίδη στην πρόταση του λες και όλοι οικονομικά κάτι κερδίζουν από αυτήν την μεγάλη επένδυση λέγοντας όλα αυτά  .
Ο Καλαφάτης θυμήθηκε που δούλεψε στον ΠΑΣΟΚ και πρέπει να γίνει ότι θέλει ο ΠΑΟΚ ακόμη και δεν πείραζε αν καταστραφούν τα πάντα γύρω από την περιοχή  και που  για πολλά χρόνια θα έχουμε ένα μεγάλο γιαπί στην περιοχή.
Λέξη δεν είπαν που σε κάθε αγώνα η περιοχή από τον περιφερικό μέχρι Τριανδρία πνίγετε στο αυτοκίνητο .
Κανείς δεν έπε ότι η Θεσσαλονίκη είναι σεισμογενής και πρέπει αυτά τα γήπεδα να είναι έξω από την πόλη διότι χρειαζόμαστε μεγάλους  κοινόχρηστους χώρους 
.Κανείς δεν είπε ότι ο Λοφίσκος μαζί  με όλη την περιοχή έχει χαρακτηριστεί από τους αρχαιολόγους αρχαιολογική περιοχή και αν  βρεθούν κάτι θα ταλαιπωρήσει  για πολλά χρόνια όλη την περιοχή.
 Κανένας δεν τόλμησε να πει γιατί να μην γίνει αυτό το γήπεδο έξω από τον Πόλη .Όλοι τώρα περιμένουν ότι ο ΠΑΟΚ σε όλους θα τους δώσει ψήφους που  έχει στο συρτάρι του και θα  μοιράσει  στα παιδιά του δημοτικού συμβούλιου για να ξαναβγούν  για να μας σώσουν .
Το ίδιο και η Περιφέρεια θα μας ανάπτυξη την περιοχή, θα μας κάνουν όλους πλούσιους αν κάνουμε αυτό το μεγαθήρια στην καρδία της Τούμπας και στον μοναχικό ανοικτό χώρο που έχουμε
 Κανένας χθες δεν τόλμησε να μας πει ποσό χώρο ο δήμος παραχωρεί εντελώς δωρεάν  που εμείς με αγώνες τον χρυσοπληρώσαμε
.Κανένας δεν είπε γιατί απλά δεν ξέρουν τα «μουρμούλια» με τι αγώνες κερδίσαμε αυτόν τον χώρο που τον χαίροντα όλοι οι κάτοικοι .
Κανένας δημοτικός σύμβουλος δεν τόλμησε να ρωτήσει ποσά χρόνια θα κρατήσει  η ανέγερση αυτού του γηπέδου και πως θα λειτουργούν τα γύρω σχολεία .
Ο Αντιδήμαρχος ο ποιο μεγάλος «ραγιάς» ούτε λέξει για αυτές τις λεπτομέρειες απλά είπα εμείς ας ψηφήσουμε και τα υπόλοιπα τα βλέπουν οι άλλοι που θα έρθουν μετά από εμάς
 Κανείς δεν τόλμησε  χθες στον δημοτικό συμβούλιο να πει την λέξει ότι αυτό που μας έφερε ο ΠΑΟΚ είναι προεκλογικό ρουσφέτι και αντά αυτού, είπαν τα παιδιά του PAOK  ότι άργησε το δημοτικό συμβούλιο να πάρει αυτήν την Απόφαση και αυτό το αίσχος το ακούσαμε
Θέλω για μια ακόμη φορά να πω σε όλους ένα μεγάλο αίσχος γιατί όλοι είναι «λίγοι»  και δεν αξίζουν να λένε όλα αυτά  μέσα σε δημοτικό συμβούλιο .
Το ίδιο και ο κυρίως Ορφανός έτρεξε να προσκυνήσει  τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν βάζοντας στο ψηφοδέλτιο τον Κούδα και βγάζοντας από την ναφθαλίνη   της πολίτικης   για να πάρει όλους τους ψήφους των οπαδών του παοκ  λες και όλοι οι φίλαθλου είναι ραγιάδες και δεν έχουν άποψη για τα πολιτικά μας πράγματα
.Όσο για τον Πρόεδρο του διαμερίσματος ούτε λέξει δεν είπε χθες στο δημοτικό συμβούλιο αλλά καθόταν και ατένιζε να πάρουν την απόφαση και στο τέλος είπα την λέξη και εγώ συμφωνώ, ενώ  καθήκον του  ήταν  να πάρει τον λόγο και να διαβάσει απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου ποια είναι η θέση τους .
 Αλλά αφού τα διάλυσε όλα έμεινε μονός.
Κανείς δεν είπε σχετικά με την   Λαϊκή αγορά που θα πάει που είναι  και η μεγαλύτερη της  Πόλης και αφορά εκατοντάδες επαγγελματίες.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ –ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ –ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)