Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Κυπελούχος Πέλλας ο Εδεσσαϊκός






ΦΟΒΕΡΌΣ  ΤΕΛΙΚΌΣ  ΚΡΊΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΈΝΑΛΤΙ  5-6, 1-1Κ.Α ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ





Ακόμα και στα πέναλτι παρατάθηκε η αγωνία στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας μεταξύ του Α.Σ. Γιαννιτσά και του Εδεσσαϊκού την Μ. Τετάρτη στο γήπεδο στολίδι των Γαλατάδων με αγωνιστικό χώρο  χαλί.
Ο τελικός κρίθηκε στα πέναλτι  και χρειάστηκαν μάλιστα 16 για την ανάδειξη του νικητή. Ο Εδεσσαϊκός ήταν καλύτερος στο α΄ημίχρονο και ο Α.Σ. στο β ημίχρονο. Πάνω από 700 φίλαθλοι και πολλοί πολιτικό βρέθηκαν στο γήπεδο  για να παρακολουθήσουν τον τελικό. Παραβρέθηκε και το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ελλάδος (Αναστασιάδης , Μπασινάς , Γιαννακόπουλος ) που τιμήθηκαν από την ΕΠΣ Πέλλας , όπως και άλλοι αθλητικοί παράγοντες.
Οι φάσεις:
Πρώτη καλή στιγμή για τον Εδεσσαϊκό στο 12ο λεπτό με τον Μεταξά να σουτάρει και να κερδίζει κόρνερ, αφού πρόλαβε και έβαλε το πόδι του ο Μπαμπαλής.
Καλή στιγμή για τον Εδεσσαϊκό  με τον Παπαδημητρίου  να σουτάρει στα χέρια του Γιώτα 41΄ ατομική προσπάθεια από τα δεξιά του Παπαγεωργίου σέντρα σουτ λίγο άουτ
53΄Σουτ του Πέλκα περνά ελάχιστα άουτ
56΄μ  Αδύναμη κεφαλιά του Παπαδημητρίου από κοντά στην αγγαλιά του Γιώτα. 57΄Ωραίο σουτ του Παπαδημητρίου  στο Γ αποκρούει ο Γιώτας.
57΄ο Χουσεινόγλου πιάνει φοβερό συρτό σουτ στην δεξιά γωνία , αλλά πετάγεται ο Σουλειμέζογλου και αποκρούει σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελείται πλασαριστά στον Πέλκα . Αυτός σεντράρει στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και ο Παντελδης με κεφαλιά  κάνει το 1-0.
Ο α Α.Σ Γιαννιτσά    συνεχίζει να πιέζει χωρίς αποτέλεσμα . Τελευταία λεπτά κλείνεται πίσω. Στο 90΄ο Ντόγος σεντράρει από δεξιά , Ο Λαφαζανίδης πη δάει  και με κεφαλιά ακινητοποιεί τους πάντες κάνοντας το 1-1.
Στην παράταση το σκορ παρέμεινε στο 1-1 οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι

 
Χουσεϊνογλου  ( Α.Σ. Γιαννιτσά ) 1-0
Ντόγος (Εδεσσαϊκός)                         1-1
Θεοδωρίδης   ( Α.Σ. Γιαννιτσά)   2-1
2-2 ο Ταουσιάνης(Εδεσσαϊκός)  2-2
Παντεκίδης ( Α.Σ. Γιαννιτσά )   3-2
Παπαδημητρίου(Εδεσσαϊκός)   3-3
Πέλκας   ( Α.Σ. Γιαννιτσά )           4-3

Παπαγεωργίου   (Εδεσσαϊκός)    4-4
Ιορδανίδης ( Α.Σ. Γιαννιτσά )           άουτ
Λαφαζανίδης(Εδεσσαϊκός)      άουτ

Μουρικι ( Α.Σ. Γιαννιτσά )           απόκρουση
Μωϋσίδης (Εδεσσαϊκός)    απόκρουση
 Μπαμπαλή( Α.Σ. Γιαννιτσά )           ς 5-4
Πούπης (Εδεσσαϊκός)   5-5
Shera  ΑΠΌΚΡΟΥΣΗ
Κιόρτσης(Εδεσσαϊκός)     5-6
Κυπελλούχος ο Εδεσσαϊκός

Διαιτητής Γιουματζίδης, (Δεμερτζής-Αρέστης) 4ος  Καρατζάς 

Οι συνθέσεις  Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ   Γιώτας, Ρέις , Παντεκίδης, Μπαμπαλής, Ιορδανίδης, Μουρίκι , Χιντασίλι, Πέλκας, Παντελίδης   ( 70΄Θεοδωρίδης)   Ζούρκος  (97΄Συμεωνίδης) Παπαδόπουλος (46΄Χουσείνογλου )

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ  Σουλεϊμέζογλου, Κωνσταντινίδης,  Κιόρτσης, Μωυσίδης , Χαραβιτίδης, Πασσαλής ( 80΄Ταουσάνης) , Τούφας (82΄Γκαρακλίδης )Παπαγεωργίου, Παπαδημητρίου, Μεταξάς (60΄Ντόγος) Λαφαζανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)