Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Η ΝΔ διέγραψε τον Κώστα Στεφανίδη από ΤΟ Γαρέφι που έκανε σχόλιο για την Κούνεβα .


Την απόφαση γνωστοποίησε ο γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης με ανάρτησή του στο Twitter


Την άμεση διαγραφή του Συντονιστή Ετεροδημοτών Κώστα Στεφανίδη αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ύστερα από ανάρτηση του πρώτου με αφορμή την μη εκλογή της Κωνσταντίνας Κούνεβα στο Ευρωκοινοβούλιο.



Την απόφαση γνωστοποίησε ο γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης με ανάρτησή του στο Twitter. «Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Συντονιστής Ετεροδημοτών κ. Κώστας Στεφανίδης διεγράφη πριν από λίγο από τη ΝΔ. Ανάλογες εκφράσεις και συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην παράταξή μας» έγραψε.

Το σχόλιο που πυροδότησε την διαγραφή του κ. Στεφανίδη ήταν το ακόλουθο: «Τώρα που η Κούνεβα του Συριζα δεν εξελέγη ευρωβουλευτής, ξέρει κανείς αν θα γυρίσει στη δουλειά; Ψάχνω γυναίκα για γενική το Σάββατο και δεν έχω βρει ακόμα!».

Άμεση και έντονη ήταν η αντίδραση του υπουργείου Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου. «Η χαιρεκακία και η χυδαιότητα ως ανώτατες αρχές και μάλιστα ενάντια σε μια γυναίκα, την Κωνσταντίνα Κούνεβα, θύμα απίστευτης βίας. Για αυτό δεν είμαστε όλοι το ίδιο» έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook.

Από την πλευρά του και το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ρατσιστική και σεξιστική την ανάρτηση Στεφανίδη, προσθέτοντας ότι «δείχνει με τον πιο χυδαίο τρόπο, την άποψη στελεχών της ΝΔ για την θέση των εργαζομένων γυναικών».

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμιζε ότι η Κωνσταντίνα Κούνεβα υπήρξε για χρόνια συνδικαλίστρια, γραμματέας της Παναττικής Ένωσης Καθαριστών/-στριών και Οικιακού Προσωπικού (ΠΕΚΟΠ). Για τους αγώνες της, το 2008 δέχτηκε επίθεση από δύο αγνώστους, που την περιέλουσαν με βιτριόλι και την υποχρέωσαν να το καταπιεί, προκαλώντας απώλεια της όρασης από το ένα μάτι και βλάβες σε εσωτερικά όργανα.

«Από το 2014, που εξελέγη ευρωβουλεύτρια με τον ΣΥΡΙΖΑ, η Κ. Κούνεβα έδωσε μάχη για τα κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα» τόνιζε και καλούσε την την ηγεσία της Ν.Δ. να λάβει θέση.


ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Με ανάρτησή του στο fb  λέει:



Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι έχω πορευτεί στην προσωπική και επαγγελματική ζωή μου ως στρατιωτικός με αξιοπρέπεια και ευπρέπεια υπηρετώντας τις αρχές της δημοκρατίας, της ισότητας και μιας κοινωνίας με ίσες ευκαιρίες για όλους τους πολίτες. Ο ατυχης τρόπος με τον οποίο εκφράστηκα στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης για στέλεχος πολιτικά αντίπαλης παράταξης επέφερε δίκαια την επιβολή ποινής στο πρόσωπο μου από μεριάς του Προέδρου της ΝΔ την οποία αποδέχομαι. Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις συνέπειες των πράξεων μου.
Στηρίζω σταθερά την προσπάθεια του Κυριακου Μητσοτακη και της ΝΔ για μια Ελλάδα που αξίζουμε, μια καλύτερη Ελλάδα, μια Ελλάδα για όλες και όλους.

8 σχόλια:

  1. Και κοτα... Μιλαει για αξιοπρεπεια ο γιδοβοσκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η νεα δημοκρατια που ολοι ξερουμε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς. Διαγράφει πάραυτα κάθε βλακα όταν αυτός εκδηλώνεται. Αυτή είναι η ΝΔ που ξέρουμε όπως σωστά λες. Δεν τον δικαιολόγησε λέγοντας ότι είναι αψύς τύπος ούτε θα κάνει διακοπές μαζί του όπως έκανε ο αχαστος με τον Πλκ

      Διαγραφή
    2. Ακριβως! Οπως με τον Νικο Γεωργιαδη τον επισημα καταδικασμενο ως παιδεραστη, συμβουλο του Μητσοτακουλα.
      Μολις καταδικαστηκε τον διεγραψε.
      Τι; Οχι;
      Φημες λεν πως τον προοριζει για υπουργο παιδειας αν εκλεγει.

      Διαγραφή
  3. Ετοιμάζονται καταλύματα στην Μακρόνησο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο τσιπρας τα ειπε πολυ ωραια....αυτα ειναι τα χαρτια κυριες και κυριοι...η κρηση σε εσας και μονο για σας,ε δεν θα γινει και ο γιατρος του κοσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στην τελευταία παραγραφο, ουσιαστικά πατάει στα σκατά που ο ίδιος έχεσε. εχει φασιστικά ιδεώδη που τωρα τα κρυβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αγραμματοσύνη και η χωριατίλα σε όλο της το μεγαλείο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)