Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Αναβλήθηκε το ντιμπέητ Σ, Χατζηδημητρίου-Χ.Μπάτση στην tv 100












Για τις 13.00 σήμερα  ήταν   προγραμματισμένο debate στην τηλεόραση TV 100 μεταξύ των δύο υποψηφίων Δημάρχων της Αλμωπίας, Σάκη Χατζηδημητρίου και Χρήστου Μπάτση .
Ο Χρήστος Μπάτσης δεν μπόρεσε να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη στο στούντιο της TV 100 προκειμένου διεξαχθεί το debate, ζητώντας να μιλήσει κάνοντας χρήση του Skype από το εκλογικό του κέντρο στην Αριδαία. Τελικά  το debate δεν έγινε . Με μια ατυχή μάλλον δήλωσή του ο Χ. Μπάτσης  επιρρίπτει  ευθύνες στον Σ. Χατζηδημητρίου. Υποστηρίζει τα παρακάτω:

Σχετικά με τη σημερινό debate στην tv 100 και την άρνηση του κ. Χατζηδημητρίου να συμμετάσχει σε αυτό λόγω της παρουσίας μου μέσω skype, θα ήθελα να εκφράσω την άκρατη αγανάκτησή μου.
Δεν είναι δυνατόν κύριε Χατζηδημητρίου να στερείτε την ενημέρωση των πολιτών της Αλμωπίας με αυτόν τον χυδαίο τρόπο και ταυτόχρονα να επιρρίπτετε ευθύνες σε εμένα για δήθεν προσβολή. Ζητώ την κατανόησή σας αλλά δεν είμαι αυτός που θα σας εξοικειώσει με τη νέα τεχνολογία. Στα 20 χρόνια που ξεκουραζόσασταν, θα μπορούσατε να το είχατε φροντίσει.

13 σχόλια:

  1. Μαλλον θα ηθελε υποβολεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπατσης έδειξε πόσο μικρός είναι , πόσο λιγος είναι. Ποιος να τον εμπιστευτει για δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μπατσης θα είναι δήμαρχος από τους Προμαχους μέσω skype. Μας προσβαλλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝ ΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ''ΧΟΝΤΡΗ''ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σώπα ρε μάγκα ήθελες μέσω skype για να στα λενε; Εκεί αν έχεις τα κοτσια επί τόπου πρόσωπο με πρόσωπο.Δεν μπορείς την αδυναμία σου η μάλλον την μη μόρφωση σου να την γυρίζεις μπούμερανγκ ότι δήθεν ο Σάκης είναι εκτός τεχνολογίας..εξυπνάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε ρε αγράμματο μου έμαθες κ το skype...αν είχες τα κοτσια ας πήγαινες φάτσα με φάτσα αλλά τι να πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απαράδεκτος ο Μπάτσης, δυστυχώς λέει ότι του γράφουν οι άλλοι γιατί είναι πολύ λίγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με όλο το σεβασμό. .Η μέχρι τώρα αίσθηση μου για τον υποψήφιο κύριο Μπατση ήταν του καλού λαϊκού παιδιού.Ξαφνικά εμφανίζεται επιθετικός και προσβλητικός χωρίς λόγο ή μάλλον για να καλύψει την γνωστή ανεπάρκεια του,που μεγαλοψυχα η Αλμωπια παρεβλεψε στέλνοντας τον στο δεύτερο γύρο. Θα είναι τραγικό λάθος η επιλογή ενός νέου μεν,χωρίς αυτογνωσία όμως, ο οποίος χρησιμοποιεί τόσο άχαρη φρασεολογια προς τον πολιτικό του αντίπαλο. Πριν είναι αργά, ας λάβουμε υπόψη τα δείγματα γραφής του, το δε ηλικιακο πλεονέκτημα παύει να υπάρχει όταν δεν συνοδεύεται από αντίστοιχη υγιή σκεψη και στάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλύτερα αγράμματος και κοινωνικός,παρα μορφωμένος και αφ υψηλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΦΟΥ ΣΤΙΣ 12 Η ΩΡΑ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΚΩΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ; ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άκουσα και τον Σάκη σαν να με γύριζε στο 1974 στρωτος ξύλινος λόγος πολιτικού και μόνον.το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι μιλάμε σαν τον Μπατση και τον καταλαβαίνουμε αλλά δεν κατανοούμε το λόγο του Σάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προσβητικη η δήλωση του Μπατση. Όλοι ξέρουμε γιατί δεν πηγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)