Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Σάκης Χατζηδημητρίου: Αφήνουμε στην κρίση των πολιτών τον κ. Μπάτση


Ανταποκρινόμενος από την πρώτη στιγμή στην πρόσκληση της TV100
και σεβόμενος την επιθυμία του καναλιού για φυσική παρουσία στο studio, ο κύριος Χατζηδημητρίου ανέβαλε κάθε προγραμματισμένη συνάντησή του και προσήλθε στην καθορισμένη ώρα στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συνέντευξη. Εκεί με έκπληξη ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους του τηλεοπτικού σταθμού ότι ο κύριος Μπάτσης τελευταία στιγμή δήλωσε πως δεν θα παρευρεθεί στο studio επικαλούμενος γενικώς και αορίστως προσωπικό κώλυμα.
Είναι προφανές ποιος ήθελε να πραγματοποιηθεί η συνέντευξη.
Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην κρίση των πολιτών της Αλμωπίας.

2 σχόλια:

  1. Θα ήθελα κ. Πέτρο να ψάξετε και να αναφέτερε μία καταγγελία για το εκλογικό τμήμα της Δωροθέας 22β στο οποίο ήταν δικαστικός ο κ. Βλαστάρης Ραφαήλ,ο οποίος μετά το άνοιγμα των φακέλων κατά την καταμέτρηση έβγαλε έξω τους εκλογικούς εκπροσώπους αλλά και την εφορευτική επιτροπή και έβγαλε αποτέλεσμα μόνος του.ποιός δημοτικός ευνοήθηκε από αυτό;και τί σχέση έχει με το χωριό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα επρεπε να καταγγελθεί, για να εχει κυρώσεις. στην εδεσσα πάντως ο μεγας γαισιδης στην καταμετρηση, αντι σε καθε κουτακι να αναγραφει τον αριθμό του ψηφοδελτιου, έβαζε Χ , με αποτελεσμα ολα να ειναι μπαχαλο. πεσανε τα μαλιά των μελών της κεντρικης εφ.επιτροπης.

      Διαγραφή

(3)