Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Γιάννης Πασχαλίδης: Δήμαρχε είσαι Νταβατζής


 



ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
      ΑΡΙΔΑΙΑ 
      6944365846




Πάλι δημοπρασία  μαϊμού από τον Δήμαρχο Αλμωπίας αξίας 124.000 €
που αφορούσε  την συντήρηση των αρδευτικών γεωτρήσεων αυτής της καλοκαιρινής περιόδου , που  διεξήχθη μέσω ΕΣΗΔΗΣ στις 27 / 05/2016.
Στις  13 Ιουνίου  2019   σε έκτακτη συνεδρίαση η οικονομική επιτροπή του Δήμου με πρόεδρο της επιτροπής τον Δήμαρχο  με συνοπτικές και καταχρηστικές διαδικασίες ανακηρύσσει  μειοδότη   εταιρία για τις συντηρήσεις των αρδευτικών γεωτρήσεων από την  Πάτρα  Ν. Αχαΐας  που δεν προσκόμισε   τα μισά από δικαιολογητικά που έπρεπε να προσκομίσει στον διαγωνισμό .
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΩΝ
Νταβατζής λοιπόν και εσύ και η υπόλοιπη οικονομική σου επιτροπή και η επιτροπή διαγωνισμού που αξιολόγησε τις τεχνικές και οικονομικές προσφορές όσων συμμετείχαν στον διαγωνισμό .    
 Ας μην αμφιβάλει κανένας  «  Η  ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΕΝΑΙ ΜΑΪΜΟΥ»
                        Δήμαρχε ραντεβού σε λίγες μέρες .



                                                                                    Πασχαλίδης Γιάννης

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΣ ΤΙΣ ΑΝΕΘΕΤΕΣ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ - ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΓΙΑΥΤΟ ΞΕΦΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΟΜΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΣΩΣΑΝΔΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΦΗΓΗ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΗΝΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΘΗΝΟΤΙΤΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΜΗ ΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ. ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Πασχαλίδης κατέθεσε προσφυγή κατά της απόφασης ανάθεσης συντήρησης των γεωτρήσεων σε συνεργείο από Πάτρα στον Δήμο και άν είναι αλήθεια , Ανώνυμε από την Σωσάνδρα καλόν χειμώνα ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)