Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Ζέστη και… βροχερό σκηνικό – Σε μικρή πτώση η θερμοκρασία


 
    Τα φαινόμενα των βροχών θα εμφανιστούν στα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας – Αντίθετα, στα νησιά του Αιγαίου η κατάσταση θα είναι καλύτερη, αφού ο καιρός θα είναι αίθριος

    Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και στο Αιγαίο θα φθάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ – Πέφτει ελάχιστα η θερμοκρασία

Το θερμόμετρο θα παραμείνει ψηλά σε πολλές περιοχές της χώρας την Τρίτη (25/06), αλλά σε πολλά μέρη το σκηνικό θα θυμίσει και… φθινόπωρο. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) επανέρχονται οι βροχές και οι καταιγίδες των προηγούμενων ημερών, ενώ θα υπάρξουν μέρη που θα είναι και πάλι αισθητή η ζέστη. Πέφτει ελάχιστα η θερμοκρασία.

Τα φαινόμενα των βροχών θα εμφανιστούν στα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας. Αντίθετα, στα νησιά του Αιγαίου η κατάσταση θα είναι καλύτερη, αφού ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και στο Αιγαίο θα φθάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Η πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ):

Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Θράκη

Καιρός: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή σποραδικούς όμβρους.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)