Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Τι λέει ο Δ. Ταπατζίδης για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα


Δεν άφησε ασχολίαστη την απόφαση της Ν.Δ. να μην συμπεριλάβει υποψήφιους από την Αλμωπία και την Έδεσσα ο Δημήτρης Ταπαζίδης, ο οποίος είναι χαμηλών τόνων και δεν έχει απασχολήσει την δημοσιότητα με τέτοια ζητήματα. 
Με ανάρτησή  στον προσωπικό λογαριασμό του, ο παρ΄ολίγον υποψήφιος Βουλευτής με το κόμμα της ΝΔ  Δημήτρης Ταπαζίδης  αναφέρει: 


Κόντρα στον πάγιο κανόνα (λόγω πληθυσμού) που ακολουθεί η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, να έχει:
3 υποψηφίους από τα Γιαννιτσά,
1 από την Έδεσσα,
1 από την Σκύδρα
και έναν 1 από Αλμωπία,
έβαλε:
5 υποψηφίους από τα Γιαννιτσά,
1 από την Σκύδρα
και για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
ΚΑΝΕΝΑΝ από την Έδεσσα, πρωτεύουσα του νομού
και ΚΑΝΕΝΑΝ από την Αλμωπία.

Όταν την Τρίτη 11 Ιουνίου στις 4:04 μμ μου ζήτησε το γραφείο εκλογών της Νέας Δημοκρατίας τα 4 έντυπα υποψηφιότητας βουλευτή, (ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που του ζητήθηκαν από την ΕΔΕΣΣΑ), τα οποία απέστειλλα στις 5:29 μ.μ. Μετά από τον έλεγχο τους, μου έδωσαν το ελεύθερο να προωθήσω την υποψηφιότητα μου, Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΤΡAΠΗΚΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ.

Τα έντυπα από και προς το γραφείο εκλογών είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Αφήνοντας ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ την περιοχή της Έδεσσας και της Αλμωπίας στρώνουν το χαλί για τη σίγουρη εκλογή βουλευτή από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα πιθανόν και σε άλλα κόμματα.

4 σχόλια:

  1. Δε θέλω γκρίνιες!
    Όλα τα γιδοπρόβατα στη σειρά ψηφίζουμε τους Κουλάνθρωπους και τσι μου διά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ "ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ".
    ΔΗΜΗΤΡΗ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΠΕΛΛΑΣ(οπως ειναι γραμμενα σημερα και στις εφημεριδες), ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ, Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΟΛΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΠΙΕΣΗ.
    ΑΛΛΑΞΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΟΖΙΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗ ΓΑΪΣΙΔΟΥ. ΜΑΥΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΤΙΩΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΡΑΒΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩ ΔΟΚΟΥΝ ΤΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ. ΤΙ ΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αποδειχθηκε οτι ο ταπαζιδης ειναι λιγος για το κομμα των λύκων και δεν θα εκλεγονταν-οπως και οι 4 απο τους 6, οποτε του εκαναν καλο που δεν τον εβαλαν. βεβαίως καιτα γλυτωσε τα εξοδα, που δεν ειναι και λιγα. Στην Εδεσσα στρωνουν χαλί μονο στον Σιωντρα και τον προωθουν για κατι δανεικά που πηρανε 3 φορες στις δημοτικες εκλογες (και οχι μονο), αλλά και μηπως κοψει ψηφους απο τον συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σοντρας καπουτ, δεν ειναι υποψηφιος, αφου διελυσε την δημοκρατικη παραταξη που κληρονομησε απο τον βοσνακη, καταλαβε οτι αυτος εδιωξε τους παντες απο διπλα του και οχι οτι του φυγανε οι αλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)